Καλημέρης, 0-1, λήξη και διπλό στο Βάτι η Κατταβιά

Τους βαθμούς της νίκης τους ήθελαν και οι δύο σαν… τρελοί και από το ξεκίνημα της παθιασμένης προσπάθειάς τους ήταν φανερό, πως τη διαφορά θα την έκανε η λεπτομέρεια, η μία στιγμή. Αυτή που τελικά «χαμογέλασε» στην Κατταβιά, η οποία πανηγύρισε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Διαγόρα Βατίου με 1-0, χάρη στο γκολ του Κώστα Καλημέρη στο 93’.
Στο πρώτο ημίχρονο ενός κλειστού αγώνα με λίγες αξιοσημείωτες φάσεις οι γηπεδούχοι διατήρησαν μία ανούσια υπεροχή και ίσως η τύχη τους να ήταν διαφορετική, αν το απ’ ευθείας φάουλ του Έλληνα στο 64’ δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Κατταβενοί, οι οποίοι σταδιακά ισορρόπησαν και στην επανάληψη εμφανίστηκαν βελτιωμένοι, χρωστούν τη νίκη τους στη συνεργασία του Κούτσι με τον Καλημέρη και στο εύστοχο πλασέ του τελευταίου.
Ο Διαγόρας Βατίου παραμένει στο «μηδέν» μετά από πέντε αγωνιστικές, χάνοντας άλλο ένα ματς με γκολ που δέχεται στα τελευταία λεπτά.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πατσιόπουλος (Σταυρούλιας, Στεφανάκης).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Διαγόρας Βατίου
Δαρζέντας, Κωστάκης, Καραγιάννης (70’ Ζερβός Ε.), Έλληνας, Αδάμος (46’ Παναγιωτόπουλος), Ζερβός Β., Κατσαρής, Ποζατζίδης, Πλαγγέντης, Πουλάι (64’ Παπουρδάνος), Λαζίδης (72’ Εξουζίδης).
Κατταβιά
Παπαβεργής, Αυγέρης Κιλασίν Κ. (59’ Ντούπης, 80’ λτ. Φιλιππάκος), Κουμπιάδης, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης (46’ Κουλιμπαλί), Κούτσι, Λόης, Νασόπουλος, Καλημέρης.