Το «τρένο» της Καρπάθου «σφύριξε» ξανά !

Τρελαίνει κόσμο με τις επιδόσεις του ο φετινός Ποσειδώνας, ο οποίος πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του σε πέντε ματς πρωταθλήματος, επικρατώντας του ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου με 1-0.
Βάσει της εικόνας του αγώνα οι γηπεδούχοι δικαιούνταν περισσότερα και σίγουρα θα τα έπαιρναν, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Ενώ είχαν τον έλεγχο του ρυθμού και την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα, ήταν ανούσιοι και αναποτελεσματικοί, ταυτόχρονα και άτυχοι, καθώς το γκολ στο 85’, με το οποίο κέρδισαν τον αγώνα οι Καρπάθιοι, ήρθε από την ακούσια κεφαλιά του Πιτσουρδάκη, ο οποίος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μετά από φάουλ του Τσιαβέλη.
Νωρίτερα στο 78’ οι Αφαντενοί ζήτησαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Χατζημανώλη στον Μπεγκλετσή, ενώ η ατυχία τους «θυμήθηκε» ξανά στο 92’, όταν ο Πιτσουρδάκης έστειλε την μπάλα, με μακρινό σουτ, στο δεξί δοκάρι της εστίας του Γαλάνη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ατσικνούδας (Σπάρταλης, Λάζος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ
Τζήμας, Τάχος, Πιτσουρδάκης, Γιαννακάκης, Μπάρτζος, Καντής (68’ Γιαλιτάκης), Ροκάι (72’ Πλύγκος), Γαϊτάνος (88’ Νικολής), Μασάδο, Μπεγκλετζής, Ζάχαρης (50’ Στεφανής).
Ποσειδών Καρπάθου
Γαλάνης, Ζαρκαδούλας, Καζηλιέρης, Σπανός Ι., Χατζημανώλης, Φασουλέτος, Καουκάκης (46’ Βαρδαούλης), Τσιαβάλης, Μαντινάος, Δράκος, Φελουζής.