Μάγκας ξανά ο Ηρακλής Μαριτσών

Από το σημείο που το άφησε την προηγούμενη εβδομάδα στο Δημοτικό Στάδιο, όπου πανηγύρισε μία απίθανη νίκη επί της Ρόδου, το «έπιασε» ο Ηρακλής στο σημερινό ντέρμπι με τον Κλεάνθη. Το τέλος του αγώνα, που ήταν σε μεγάλα διαστήματά του αμφίρροπος επιφύλαξε στους φιλάθλους αρκετές συγκινήσεις, βρήκε την ομάδα του Κώστα Πάττα να πανηγυρίζει το υπέρ της 2-0, το οποίο τη διατηρεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν τρία λεπτά μετά την πρώτη σέντρα με «δράστη» τον Τσούφιο, ο οποίος νίκησε με ωραίο γυριστό σουτ τον Σαμολαδά, μετά από κόρνερ του Παφιάκη.
Ο Κλεάνθης το πάλεψε για την ισοφάριση, δημιούργησε τις ευκαιρίες του με καλύτερη το οριζόντιο δοκάρι σε μακρινό σουτ του Ατσίδη στο 17’, όμως δεν βρήκε τον τρόπο να «πληγώσει» τον Ηρακλή, που στο ξεκίνημα της επανάληψης ανέκτησε τον έλεγχο του ρυθμού και στο 70’ τελείωσε το ματς, χάρη στη συνεργασία των Σπάρταλη και Γεωργαλλή και το εύστοχο πλασέ του τελευταίου.
Στα τελευταία λεπτά ο Ηρακλής είχε τις φάσεις να διευρύνει την έκταση του σκορ, με χαρακτηριστική αυτή του Λερογιάννη στο 92’, που έστειλε την μπάλα με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυρίτσης (Σταυρούλιας, Στεφανάκης).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ηρακλής Μαριτσών
Κουμέντος, Τσούφιος, Παπαδημήτρης, Φελεσάκης (66’ Παγκράτης), Μπιλιάς, Σκόρπος (83’ Σιαμαντούρας), Παφιάκης, Κούρος (90’ Αναγνώστου), Σπάρταλης (93’ Μάργαρης), Γεωργαλλής, Λερογιάννης
Κλεάνθης
Σαμολαδάς, Χαριτάκης (26’ λ.τ. Σαρίκος), Κορκίδας, Χατζηκυριάκος, Γιαννίκος, Καβουκλής (59’ Μπαούρης), Μπερετούλης, Ατσίδης, Σιέχ, Πελέκης (71’ Σαΐτης Χ.), Παπακωνσταντίνου (78’ Αρίφι)