Εύκολο απόγευμα για τον ΔΙ.Α.

Τη ζωή του εύκολο φρόντισε να κάνει ο ΔΙ.ΑΣ. στο σημερινό παιχνίδι του με τον ΑΕΡΑ, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Αντιμετωπίζοντας τον αντίπαλό τους με σοβαρότητα και συγκεντρωμένα, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μανούσογλου επικράτησαν με 4-0, φροντίζοντας να «κλειδώσουν» τους τρεις βαθμούς από το πρώτο ημίχρονο.
Στο 18’ ο Μπάρτζος δεν μπόρεσε να σταματήσει τη σέντρα του Ιωαννίδη προς τον Πη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στο 37’ ο Μπεκιρλάρι έκανε με δυνατό σουτ το 2-0, ενών στο 42’ ο Φονσέκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ με εύστοχο πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ιωαννίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, συντήρησαν με άνεση το προβάδισμά τους και στο 86’ πέτυχαν και τέταρτο τέρμα με πλασέ του Πη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημαράκης (Καραμούτας, Γιαμούζης).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΔΙΑΣ
Τσαραπατσάνης, Μποϊλής, Ιωαννίδης (46΄Παππάς), Φονσέκα, Μπεκιρλάρι, Μαργαρίτης (85΄Σοτίρι), Χατζηβασίλης (46΄Συντιχάκης), Χατζησουλεϊμάν, Πής, Βλαντιμίρωφ, Δρόσος (59΄Κάρλος)
ΑΕΡΑ
Κοντογεωργάκης, Γιαννακάκης, Μπάρτζος (52΄Κωσταντινίδης), Τάχος (41΄Ζαχάρης), Πιτσουρδάκης, Αμπαζάϊ, Φιάμπολης, Γαϊτάνος, Στεφανής (55΄Νικολής), Μασάδο (41΄Καντής) , Μπενγκλετζής