Δύναμη πυρός από Γεωργαλλή, νέα νίκη για τον Ηρακλή

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του έδωσε ο Ηρακλής Μαριτσών. Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Γεωργαλλή, που σημείωσε χατ τρικ, η ομάδα του Κώστα Πάττα επικράτησε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων του μαχητικού Ορφέα με 3-0 και παρέμεινε στα ψηλά της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε θέση οδηγού από νωρίς, καθώς μόλις στο 7’ και μετά από σέντρα του Κούρου, ο Γεωργαλλής σταμάτησε ωραία την μπάλα με το στήθος και την έστειλε στα δίχτυα με ωραίο σουτ.
Στη συνέχεια «ακούμπησαν» πάνω στο προβάδισμά τους, ο Ορφέας βγήκε στην επίθεση, είχε τις καλές στιγμές του, όμως στο δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε ευάλωτος στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων του.
Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 78’, χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γεωργαλλή (πήρε την πάσα από τον Σκόρπο), ο οποίος «έγραψε» το τελικό 0-3 με κεφαλιά στο 86’, ξανά από σέντρα του Σκόρπου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κάζας (Χατζημανώλης, Σαρρής).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ορφέας
Καστανάκης, Τσικούρης, Ντουρμισλάρ, Αντωνιάδης, Μαγιόγλου, Σβέρκος, Δαφερέρας, Τζοβαλίν, Κόκας, Στεργίόπουλος (88’ Μίλο), Αυγουστάκης
Ηρακλής Μαριτσών
Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παγκράτης, Φελεσάκης, Σκόρπος (88’ Ανδρεόπουλος), Λερογιάννης (67’ Μπιλλιάς), Κούρος (80’ Αναγνώστου), Σπάρταλης, Γεωργαλλής (88’ Σιαμαντούρας)