Αλληλοεξουδετερώθηκαν Διγενής και Απόλλων Καλυθιών

Να αλληλοεξουδετερωθούν κατάφεραν στα Κοσκινού ο Διγενής και ο Απόλλων Καλυθιών, που έμειναν στο 1-1 μετά από ένα κλειστό και ισορροπημένο παιχνίδι, το οποίο δεν πρόσφερε παρά μόνο ελάχιστες καλές στιγμές στον κόσμο που το παρακολούθησε.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 51’, όταν μετά από διαγώνια μπαλιά του Διακουράκη, ο Μπαϊρακτάρης σκόραρε με ωραίο πλασέ στην κίνηση.
Η απάντηση των Κοσκινιατών ήρθε πέντε λεπτά αργότερα από στημένη μπάλα. Ο Κετσές εκτέλεσε κόρνερ, ο Διακάκης σηκώθηκε στον σωστό χρόνο και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Γιαννουκά (Στεφανάκης, Γιακουμάκης) τίποτα δεν άλλαξε, αφού οι δύο αντίπαλοι δεν βρήκαν τον τρόπο να απειλήσουν.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Διγενής
Μανωλάγκας, Σκούμπρος (70΄Θαρρενός), Κώτης, Μικκιού (90΄λ.τ. Χατζηνικόλας), Τσιμπιζίδης (87΄Νίκας), Πατσιαούρας, Κετσές, Μαϊλης, Χουτεσιώτης, Διακάκης, Γιουλβανίδης
Απόλλων Καλυθιών
Κουφάλης, Διακουράκης, Νικολός (70΄Χαλκιαδάκης), Θεοδοσίου, Φωτεινής, Φλεβάρης (65΄Ιμπρίζι), Γεωργιάδης, Σαββούλης, Γιορδαμνής (46΄Καντιμοίρης Γ.), Μπαϊρακτάρης, Χατζηκοσμάς