Χατζηλιόντας να «γουστάΑΡΗΣ»

Το «μαγικό» πόδι του Ανδρέα Χατζηλιόντα έκανε τη διαφορά στο σημερινό ντέρμπι του Άρη με τον ΔΙ.Α. Χάρη σε ένα δικό του «γλυκό» χτύπημα φάουλ στο 93’, οι Αρχαγγελίτες πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη με 1-0, υποχρεώνοντας τους Κώους στη δεύτερή τους εκτός έδρας ήττα.
Ο ΔΙ.ΑΣ. είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Γκεστένια στο 8’ και τον Δρόσο στο 45’, ωστόσο ο τερματοφύλακας Καραγιάννης βρισκόταν σε ετοιμότητα και εξουδετέρωσε με σπουδαίες επεμβάσεις, σ’ ένα πρώτο ημίχρονο που οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν μία ελαφρά και ανούσια υπεροχή.
Το ίδιο συνέβη και στην επανάληψη. Στο 68’ ο Άρης έχασε τον Γκίκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 69’ δεν μέτρησε γκολ που πέτυχε ο Θωνιάτης με κεφαλιά μετά από κόρνερ, φάση για την οποία οι Κώοι διαμαρτύρονται σφοδρά, ενώ στο 75’ ο Άρης είχε δοκάρι, σε κεφαλιά του Κρεκούκια.
Η πίεση που άσκησε ο ΔΙ.ΑΣ. στο τελευταίο εικοσάλεπτο, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή του, δεν έφερε αποτέλεσμα, καθώς οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν υποδειγματικά και σε μία κόντρα επίθεση στο 93’ «δάγκωσαν». Ο Μάλλιος ανατράπηκε από τον Βλαντιμίροφ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, κερδίζοντας, πέρα από το φάουλ σε εξαιρετικό σημείο, την αποβολή του αντιπάλου του με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα.
Ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δουλγέρης (Κοκμοτός, Λάζος)
Οι συνθέσεις:
Άρης
Καραγιάννης, Πομπού, Γκίκας, Δανάς, Δημουλάς, Θοδωρή, Κοντόγιαννος, Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας (89’ Καλοπήτας), Παπαοικονόμου (18’ λ.τ. Κατσούλης), Μάλλιος
ΔΙ.ΑΣ.
Μιαούδης (46’ Τσαραπατσάνης), Μποϊλής, Γκεστένια (37’ λ.τ. Χατζησουλεϊμάν), Θωνιάτης, Αμπντουλάι (81’ Ιωαννίδης), Χατζηφούντας, Χατζηβασίλης, Μαργαρίτης (60’ Πης), Φονσέκα, Βλαντιμίροφ, Δρόσος