Κυρίαρχος με σούπερ Μάριο ο Κλεάνθης

Ο Κλεάνθης μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να «δαγκώσει», η Κατταβιά εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και κάπως έτσι η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου έφτασε στο υπέρ της άνετο 3-0.
Το σκορ άνοιξε στο 5’, με εξαιρετικό σουτ του Μάριου Βουτσινά έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 11’ ο Μπερετούλης έκανε το 2-0 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον τερματοφύλακα Παπαβεργή. Οι Παραδεισιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, στο 19’ ο Μπερετούλης είχε δοκάρι σε πλασέ από θέση τετ α τετ, ενώ στο 44’, σε διάστημα που είχε επέλθει η ισορροπία, πέτυχαν το τελικό 3-0 με τον Βουτσινά, ο οποίος αφού έκλεψε στο κέντρο, διένυσε με ταχύτητα το μισό γήπεδο και σκόραρε με δυνατό σουτ από θέση τετ α τετ.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν λύσεις απέναντι στον υπομονετικό και προσεκτικό Κλεάνθη, αν και στο 64’ έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να μειώσουν.
Ο Λόης ανατράπηκε από τον Χατζηκυριάκο που είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, όπως στη συνέχεια αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπανάκης (Μοσχάτος, Χατζηαλεξίου)

Οι συνθέσεις:
Κλεάνθης
Σαμολαδάς, Κρομμύδας, Σιέχ (71’Ζούνης), Κορκίδας, Χατζηκυριάκος, Γιαννίκος, Βουτσινάς (79’ λ.τ. Ζούλης), Παπακωνσταντίνου (62’ Καβουκλής), Μπαούρης, Πελέκης (68’ Χαριτάκης), Μπερετούλης
Κατταβιά
Παπαβεργής, Δράμης, Αυγέρης (78’ Κονόμι), Κουλιμπαλί, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Πάπα (89’ Ζωάννου), Κούτσι, Λόης (67’ Ντούπης), Νασόπουλος, Καλημέρης (15’ λ.τ. Παραστατίδης)