Πανμοβριακός- Διαγόρας (Ζωντανά) 1-1 Τελικό

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει… restart, ο Διαγόρας φιλοξενείται στην Κάτω Αχαΐα από τον Πανμοβριακό στα πλαίσια της 6ης αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και το fmtop.gr θα σας μεταφέρει την ζωντανή εξέλιξη του αγώνα.

Δημοτικό Κάτω Αχαΐας (13.30): Πανμοβριακός- Διαγόρας  1-1  Τελικό

22′ Χατζησάββα 0-1

77′  Μπιρής 1-1

 

93′ Σέντρα του Γραμματικόπουλου, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Χρυστόπουλος, εκπληκτική επέμβαση του Φυλακτού σε κόρνερ.

85′ Ανάποδο ψαλίδι του Χατζησάββα, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ

77′ Ο Μπιρής κινήθηκε  στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα, και με σουτ  δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φυλακτό 1-1

55′ Κίτρινη στον Μουκίδη τώρα για μαρκάρισμα. Δεύτερη κίτρινη για τον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα. Ο Διαγόρας καλείτε να προστατεύσει το υπερ του αποτέλεσμα στα 35΄ λεπτά που απομένουν για την λήξη του παιχνιδιού

Δευτερο Ημίχρονο

Ημίχρονο

41′ Ο Χατζησάββας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γλίστρημα της μπάλας από τα χέρια του Καραμανλή, όμως ο τερματοφύλακας του Πανμοβριακού θα καταφέρει να μαζέψει με δεύτερη προσπάθεια.

22′ Σέντρα του Κρητικού, η μπάλα έφτασε στον Χατζησάββα με τον επιθετικό του Διαγόρα από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 0-1

7′  O Νιφορόπουλος  βρέθηκε απέναντι στον Φυλακτό, με τον πορτιέρο του Διαγόρα να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια.

5′ Αναγνωριστικά τα πρώτα 5′ λεπτά στο γήπεδο της Αχαΐας.

Οι συνθέσεις:

Πανμοβριακός Ριόλου(Ντίνος Σπυρόπουλος): Καραμανλής, Κάτσενος, Λιάκος, Σπανός, Νιφορόπουλος Π., Κοκκίνης, Νιφορόπουλος Γρ., Παναγάκης, Κουλούρης, Αποστολόπουλος, Τυρρής.

Διαγόρας Ρόδου(Πέτρος Ρουτζιέρης): Φυλακτός, Γερόλυμος, Παγώνης, Κρητικός, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου, Χατζησάββας, Γλυνός, Μουκίδης, Ντουαλά.