Ποσειδώνας, ένα σκληρό καρύδι για τους ισχυρούς

Άλλο ένα ωραίο παιχνίδι απόλαυσαν οι φίλαθλοι της Καρπάθου, οι οποίοι είδαν τον αγαπημένο τους Ποσειδώνα όρθιο, αλλά όχι νικητή στην αναμέτρησή του με τον Απόλλωνα Καλυθιών, που με τη σειρά του, με το τελικό 1-1, έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά του να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να προηγηθούν μόλις στο 8’, όταν ο Δράκος έχασε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Φωτεινή.
Η απώλεια δεν τους απογοήτευσε, συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ και είχαν κι άλλες καλές στιγμές.
Τις δικές του ευκαιρίες δημιούργησε και ο Απόλλωνας, ο οποίος αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός, αφού στο 56’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το πλασέ του Χατζηκοσμά.
Μόνο που το ένα γκολ δεν αποδείχθηκε αρκετό.
Οι Καρπάθιοι συνέχισαν να παλεύουν και στο 68’ ο Δράκος πήρε το αίμα του πίσω, ισοφαρίζοντας με προβολή, μετά από πάσα του Τσιαβέλη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πατσιόπουλος (Μπέκας, Τσιβίτης).
Οι συνθέσεις:
Ποσειδών Καρπάθου
Γαλάνης, Ζαρκαδούλας, Κούτουλο (60΄Κοντονικόλας Ι.), Σπανός Ι., Φασουλέτος, Μαντινάος, Τσιαβέλης (82΄Νασόπουλος), Αρχοντούλης, Δράκος, Σπανός Ε. (89΄Φελουζής), Χατζημανώλης
Απόλλων Καλυθιών
Ροδίτης, Διακουράκης (80΄Μπουχαρέμι), Νικολός, Φωτεινής (75΄Γεωργιάδης), Θεοδοσίου, Φλεβάρης, Σαββούλης, Μπαϊρακτάρης (83΄Καντιμοίρης Γ.), Πέπα (67΄Μαθιός), Χατζηκοσμάς, Χαλκιαδάκης