Στο ρελαντί η πρωτοπόρος Ρόδος

Υποψιασμένη και αποφασισμένη να περάσει ένα απόγευμα χωρίς άγχος μπήκε η Ρόδος στο παιχνίδι με το Κλεάνθη και τα κατάφερε περίφημα, προσθέτοντας στο ενεργητικό της άλλη μία ευρεία νίκη. Η ομάδα του Σάκη Δέδε επιβλήθηκε του αντιπάλου της με 4-0 και συνεχίζει να απολαμβάνει τον… δροσερό της κορυφής της βαθμολογίας, ελπίζοντας σε ανάλογη συνέχεια.
Τα «ελάφια» δεν πτοήθηκαν από το χαμένο πέναλτι του Κιοσέογλου στο 14’, επέμειναν και στο δίλεπτο 19’-21’ πέτυχαν, με σκόρερ τον Άκη Γεωργίου, τα δύο γκολ, τα οποία αποτέλεσαν το θεμέλιο της επιτυχίας τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, διαχειρίστηκαν χωρίς προβλήματα το προβάδισμά τους και στο 63’ σκόραραν ξανά με σουτ του Μπίσσα, κλείνοντας το σκορ στο 4-0 με πλασέ του Καντιμοίρη στο 83’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντωνάς (Χατζημανώλης, Γιακουμάκης).
Οι συνθέσεις:
Ρόδος
Ράντζα, Καντιμοίρης, Χατζηπέτρος, Σουλάι, Κρητικός, Κιοσέογλου (77’ Ρίκκα), Τριχάκης (84’ Λαζάρου), Μπίσσα (66’ Αλιμερκάι), Κόστα, Τσουλάκος, Γεωργίου (81’ Αμανατίδης)
Κλεάνθης
Σαμολαδάς, Κορκίδας, Κρομμύδας, Χαριτάκης (70’ Σιέχ), Χατζηκυριάκος, Ζούνης, Πελέκης (41’ λ.τ. Ζούλης), Μπερετούλης, Παπακωνσταντίνου (37’ λ.τ. Καβουκλής), Μπαούρης, Βουτσινάς (55’ Αρίφης)