Έπρεπε να λαχταρήσει για να αγριέψει ο Άρης

Μέχρι το 71’, στο γήπεδο του Αρχαγγέλου «μύριζε» έντονα διπλό, καθώς ο καλοστημένος και συνεπής στο τακτικό πλάνο του Διαγόρας Βατίου έκανε τη ζωή του επιθετικά ασύγκριτα πιο δραστήριου, αλλά φλύαρου, ανούσιου και έτσι όπως έπαιζε ακίνδυνου Άρη δύσκολη, έχοντας μάλιστα καταφέρει να πετύχει και γκολ, με κεφαλιά του Λαζίδη στο 59’ έπειτα από σέντρα του Πουλάι.
Όταν ο σκόρερ του τέρματος βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά η κεφαλιά του, την ώρα που προσπάθησε να εξουδετερώσει το φάουλ του Χατζηλιόντα, «πλήγωσε» όχι τον αντίπαλο, αλλά τη δική του ομάδα, οι Αρχαγγελίτες βρήκαν καθάρισαν το μυαλό τους και βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα ολοκληρώσουν την ανατροπή, με σουτ- γκολ του Κρεκούκια μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 85’. Ο Χατζηλιόντας ήταν αυτός που του έδωσε την ασίστ με ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ατσικνούδας (Μπέκας, Λυριστής).
Οι συνθέσεις:
Άρης
Βαρέλης, Δημουλάς, (61’ Δημητριάδης), Δανάς, Καλοπήτας, Πομπού, Γκίκας, Παπαοικονόμου (88’ Κατσούλης), Θοδωρή, Μάλλιος (90’ Παρδαλός), Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας
Διαγόρας Βατίου
Δαρζέντας, Κατσαρής, Καραγιάννης (82’ Παπουρδάνος), Αδάμος, Ζερβός Β., Θεοδώρου (86’ Ζερβός), Ποζατζίδης, Πλαγγέντης, Λαζίδης (88’ Εξουζίδης), Πουλάι, Πόλο (65’ Κωστάκης)