Εύκολο το έκανε η πειστική Ρόδος

Υποψιασμένη και αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της εύκολη από νωρίς μπήκε η Ρόδος στο σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου με τον Διγενή.
Τα «ελάφια» συνέχισαν την πορεία τους προς την υλοποίηση του μεγάλου φετινού στόχου τους με νίκη 5-0, προσφέροντας στον κόσμο τους διαστήματα καλού ποδοσφαίρου.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7’ ο Γεωργίου με πλασέ, ελάχιστα μετά τη σέντρα ο Κιοσέογλου πέτυχε ένα πανέμορφο δεύτερο γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ από μακριά, ενώ στο 24’ ο Τσουλάκος τελείωσε από κοντά τη δουλειά που άφησε στη… μέση ο Μπίσα.
Στο 49’ βρήκε δίχτυα και ο Κόστα, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καντιμοίρη, ενώ το «κερασάκι» έβαλε ο Ρίκκα, με θαυμάσιο φάουλ στο 74’.
Ο Διγενής, που έκανε μία φιλότιμη και ποδοσφαιρικά έντιμη προσπάθεια, είχε οριζόντιο δοκάρι στο 51’, σε σουτ του Πατσιαούρα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπάρταλης (Κοκμοτός, Ζαχαριάδης).
Οι συνθέσεις:
Ρόδος
Ράτζα, Καντιμοίρης, Σουλάι, Κρητικός, Χατζηπέτρος, Κιοσέογλου, Γεωργίου, Τριχάκης (46’ Ρίκκα), Μπίσα (57’ Αμανατίδης), Κόστα (76’ Μόσχος), Τσουλάκος (69’ Δημητριάδης)
Διγενής
Μανωλάγκας, Μοσκιού, Πατσιαούρας, Κώτης (79’ Κυπριώτης), Μαΐλης, Χουτεσιώτης, Γιουλβανίδης, Μικκιού, Χατζηνικόλας, Διακάκης (83’ Τάλος), Θαρρενός (35’ λ.τ. Νίκας)