Ανεβαίνει ο Άρης, 3-1 τον ΑΕΡΑ

Έχοντας περισσότερα καλά διαστήματα από τον ΑΕΡΑ και μεγαλύτερη ευστοχία, ο Άρης πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του με 3-1 και αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Σάββενα μπήκαν στο ματς φουριόζοι, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με το απ’ ευθείας φάουλ του Μασάδο στο 16’.
Η χαρά τους όμως δεν κράτησε για περισσότερα από δύο λεπτά, αφού στο 18’, ο Πομπού ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Παπαοικονόμου.
Ο Άρης συνέχισε να πιέζει και η προσπάθειά του καρποφόρησε στο 27’, λεπτό που ο Χατζηλιόντας έκανε με πλασέ το 2-1.
Ο ωραίος συνδυασμός του Χατζηλιόντα με τον Παπαοικονόμου στο 54’ και το πλασέ του τελευταίου έφεραν το 3-1 και ουσιαστικά επικύρωσαν τη νίκη των «κιτρινόμαυρων», καθώς ο ΑΕΡΑ προσπάθησε, είχε τις καλές στιγμές του, όμως δεν βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δουλγέρης (Σαρρής, Τσιβίτης).
Οι συνθέσεις:
Άρης
Βαρέλης, Δανάς, Καλοπήτας, Πομπός, Γκίκας, Παπαοικονόμου (85’ Παρδαλός), Θοδωρή (80’ Δουκίσσης), Μάλλιος, Χατζηλιόντας (89’ Μαγιόγλου), Κρεκούκιας, Δημητριάδης (67’ Δημουλάς)
ΑΕΡΑ
Τζήμας, Γιαννακάκης, Μπάρτζος (78’ Κωνσταντινίδης), Πιτσουρδάκης, Αμπαζάι, Φιάμπόλης, Γαϊτάνος (80’ Καλογήρου), Φιλιππάκος (60’ Ζάχαρης), Μασάδο, Μπεκλετζής.