«Πολυβόλο» ξανά η Ρόδος

Δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ρόδος ήταν εξ αρχής το απόλυτο φαβορί κόντρα στον Ορφέα και το υπέρ της 6-0 δεν προκαλεί την παραμικρή εντύπωση, καθώς διαθέτει ποιότητα και «δύναμη πυρός».
Τα «ελάφια» του Σάκη Δέδε άνοιξαν το σκορ στο 19’ με πλασέ του Μπίσα, ο οποίος είδε δευτερόλεπτα νωρίτερα τον Καστανάκη να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε (το κέρδισε ο Γεωργίου). Τη «σκυτάλη» πήρε ο Κιοσέογλου στο 30’, με όμορφο απ’ απευθείας φάουλ, ακολούθησαν το γκολ του Τσουλάκου στο 39’ με κεφαλιά και άλλα τρία στην επανάληψη.
Του Καντιμοίρη στο 55’ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, του Αμανατίδη στο 61’ με τον ίδιο τρόπο και του Κιοσέογλου στο 87’ με πλασέ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγιαννίδης (Αναστασοπούλου, Λυριστής).
Οι συνθέσεις:
Ορφέας
Καστανάκης, Τσικούρης (81’ Γιαννόπουλος), Τσακίρης, Αντωνιάδης, Μαγιόγλου, Δαφερέρας (52΄Μίλο), Τζοβαλίν, Λουκίσσας, Κόκα, Στεργιόπουλος (72’ Κουτσούκος), Μαχραμάς (54’ Αυγουστάκης)
Ρόδος
Κεφάλας, Κρητικός, Λαζάρου, Χατζηπέτρος (65’ Μόσχος), Καντιμοίρης, Κιοσέογλου, Κόστα (67’ Δημητριάδης), Μπίσα, Τριχάκης (13’ λ.τ. Ρίκκα), Τσουλάκος (52’ Αμανατίδης), Γεωργίου