Ήθελαν περισσότερα, συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία ΑΕΡΑ και Ηρακλής


Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά του να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας έχασε ο Ηρακλής Μαριτσών, ο οποίος υποχρεώθηκε σε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία 1-1, αυτή τη φορά στην έδρα του μαχητικού ΑΕΡΑ.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο στα πρώτα 30’, κατέγραψαν δύο τρεις καλές ευκαιρίες, όμως την τελευταία λέξη το μισό του αγώνα την είπαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αφού πήραν τα ηνία, σκόραραν με το ωραίο διαγώνιο σουτ του Λερογιάννη.
Οι δύο ομάδες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια με εκ διαμέτρου αντίθετη διάθεση. Οι του ΑΕΡΑ έβγαλαν πείσμα, οι του Ηρακλή εμφανίστηκαν εφησυχασμένοι και στο 68’ το ματς ήρθε στα ίσια. Ο Γαϊτάνος σούταρε με δύναμη, ο Κουμέντος απέκρουσε ασταθώς και ο Μασάδο, που ακολουθούσε τη φάση, διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 1-1.
Κάπου εκεί τα πράγματα επανήλθαν στην ισορροπία, χωρίς να αλλάξει μέχρι τη λήξη το παραμικρό.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπανάκης (Λάζος, Γιακουμάκης).
Οι συνθέσεις:
ΑΕΡΑ
Τζήμας, Γιαννακάκης, Αμπαζάι, Τάχος, Πιτσουρδάκης, Ροκάι, Φιλιππάκος (79’ Φιάμπολης, 92’ λ.τ. Καλογήρου), Γαϊτάνος, Στεφανής, Μπεγκλεκτσής (75’ Μίρτσεβ), Μασάδο

Ηρακλής Μαριτσών
Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παφιάκης, Παγκράτης (72’ Τσαλώλης), Ανδρεόπουλος (76’ Αναγνώστου), Σκόρπος, Κούρος, Λερογιάννης (62’ Φελεσάκης), Σπάρταλης, Γεωργαλλής