Μπαϊρακτ-Άρης σημειώσατε Χ


Σε μεγάλη κέφια εμφανίστηκε ο Μάριος Μπαϊρακτάρης στην επιστροφή του στον Αρχάγγελο, ωστόσο τα δύο γκολ που πέτυχε-και δεν πανηγύρισε κόντρα στην παλιά του ομάδα-δεν βοήθησαν τον Απόλλωνα να πάρει τίποτα περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2.
Ο Άρης έδειξε να πατάει καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο μία στατική φάση στο 15’ τον έφερε πίσω στο σκορ. Οι αμυντικοί δεν έδιωξαν σωστά μετά το κόρνερ του Γεωργιάδη, η μπάλα στρώθηκε στον Μπαϊρακτάρη και από το δικό του πόδι αναπαύτηκε στα δίχτυα του Καραγιάννη. Ένα λεπτό αργότερα, Γεωργιάδης και Μπαϊρακτάρης συνεργάστηκαν ξανά, αυτή τη φορά χωρίς… βοήθεια. Ο πρώτος πέρασε την κάθετη πάσα και ο δεύτερος εκτέλεσε για τον 2-0, με τον Άρη να βρίσκει την πρώτη απάντηση στο 45+1 με το εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό διαγώνιο σουτ του Παπαοικονόμου.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε «τρελό» ρυθμό, οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαία την κεφαλιά του Μπαϊρακτάρη στο δοκάρι στο 65’, για να έρθει στο 89’ ο Χατζηλιόντας και να κάνει το 2-2 με σουτ, εκμεταλλευόμενος την απόκρουση του Ροδίτη μετά το σουτ του Μάλλιου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυρίτσης (Σαρρής, Μοσχάτος).
Οι συνθέσεις:
Άρης
Καραγιάννης, Δημουλάς, Δανάς (66’ Δουκίσσης), Καλοπήτας (90’ Κατσούλης), Πομπού, Γκίκας (30’ λ.τ. Δημητριάδης), Παπαοικονόμου, Θοδωρή, Μάλλιος, Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας
Απόλλων Καλυθιών
Ροδίτης, Διακουράκης, Χαλκιαδάκης, Σαββούλης, Φλεβάρης (87’ Μουχαρέμι), Μπαϊρακτάρης, Γιορδαμνής (30’ Νικολός), Θεοδοσίου, Γεωργιάδης, Μαθιός (80’ Κυρίτσης), Χατζηκοσμάς