Η Κατταβιά επέστρεψε, ο ΑΕΡΑ όχι


Μ’ ένα άνετο 3-0 επί του ΑΕΡΑ μπήκε η Κατταβιά στο 2019. Οι γηπεδούχοι του Μανώλη Φραντζή εμφανίστηκαν συγκεντρωμένοι και ορεξάτοι, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως μάλλον έμειναν στις γιορτές και το τελικό σκορ ήρθε φυσιολογικά.
Η Κατταβιά μπήκε στο παιχνίδι φουριόζα και μετά από δύο τρεις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε, κέρδισε πέναλτι στο 11’ μετά από χέρι του Τάχου. Ο Πάπα ήταν εύστοχος, όπως εύστοχος ήταν και στο 27’, όταν έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Κούτσι και απόκρουση του Τζήμα.
Στις αρχές της επανάληψης ο ΑΕΡΑ έδειξε να συνέρχεται και θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες, αν οι Αμπαζάι και Μασάδο ήταν λίγο πιο τυχεροί στις μεγάλες ευκαιρίες που βρήκαν στο 49’ και στο 58’.
Το ματς τελείωσε οριστικά στο 78’, όταν ο Ζαγκότσης (ήταν η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Κατταβιάς) πλάσαρε εύστοχα για το 3-0, μετά από ασίστ του Πάπα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγιαννίδης (Αυγενικού, Λυριστής)
Οι συνθέσεις:
Κατταβιά
Παπαβεργής, Αυγέρης, Κιλασίν Κ. (87’ Καψαλάκης), Δράμη, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης, Κούτσι (87’ Ανανιάδης), Λόης (72’ Ζαγκότσης), Νασόπουλος, Πάπα
ΑΕΡΑ
Τζήμας, Πιτσουρδάκης, Γιαννακάκης, Αμπαζάι, Καλογήρου (52’ Μασάδο), Γαϊτάνος (80’ Καντής), Στεφανής (65’ Πλύγκος), Τάχος, Φιλιππάκος, Ροκάι, Μπεκλετσής