Δίκαιη και αφιερωμένη με αγάπη η νίκη του Ηρακλή

Μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης στον προπονητή τους Κώστα Πάττα, ο οποίος έχασε πρόσφατα τον αδερφό του Σάββα, ήθελαν να στείλουν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή μέσα από την εμφάνισή τους κόντρα στον Άρη και αυτό έκαναν, επικρατώντας με 3-1.
Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από τον μαχητικό αντίπαλό του, ο οποίος παρά τις σημαντικές απουσίες του στάθηκε καλά στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Μαριτσών, είχε επιμονή και μ’ ένα ξέσπασμα στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης, έφερε το ματς στα μέτρα του.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31’ με κεφαλιά του Σπάρταλη, ο οποίος έδωσε ουσία στην ωραία ενέργεια και σέντρα του Παφιάκη από τα αριστερά, ενώ οι Αρχαγγελίτες απάντησαν στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, όταν ο Μάλλιος εκμεταλλεύτηκε, με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι, την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Παπαοικονόμου από τα δεξιά.
Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής ανέβασε ταχύτητα και στο 61’ έφτασε στο δεύτερο γκολ. Το κόρνερ του Παφιάκη έδωσε την ευκαιρία στον Φελεσάκη να γεμίσει παράλληλα και στον αμαρκάριστο Παπαδημήτρη να κάνει το 2-1 με κοντινή κεφαλιά.
Τα πάντα τελείωσαν στο 64’, όταν ο διαιτητής Κάζας καταλόγισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Ο Γεωργαλλής σημάδεψε σωστά και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Στο 82’, ο Καλοπήτας έπεσε με υπερβολική δύναμη στα πόδια του Παφιάκη, ακολούθησε διαπληκτισμός και η αποβολή των δύο ποδοσφαιριστών με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κάζας (Μαυρουδής, Τσιβίτης).
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Μαριτσών
Κουμέντος, Παφιάκης, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Φελεσάκης, Σκόρπος (89’ Τσαλώλης), Ανδρεόπουλος, Λερογιάννης, Σπάρταλης (85’ Καλαϊτζίδης), Κούρος (76’ Βασιλώττος), Γεωργαλλής (90’ Καρίκης)
Άρης
Καραγιάννης, Δημουλάς, Δανάς (88’ Μπαρμπαντώνης), Καλοπήτας, Πομπού, Παπαοικονόμου, Θοδωρή, Δουκίσσης (65’ Μαγιόγλου), Μάλλιος, Χατζηλιόντας, Δημητριάδης (90’ Σφυριαλλάς)