Όσο ζει, ελπίζει και από σήμερα μπορεί


Το μήνυμα πως είναι αποφασισμένος να πολεμήσει μέχρι τέλους για να σώσει τη χρονιά έστειλε σήμερα ο Διαγόρας Βατίου, ο οποίος με τη νίκη του επί του Διγενή με 2-1, πανηγύρισε την πρώτη του επιτυχία στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα αναθέρμανε τις ελπίδες του για παραμονή.
Μετά από ένα ξεκίνημα που ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα κόρνερ στο 18’ και άνοιξαν το σκορ. Ο Κατσαρής εκτέλεσε, ο Κώτης σταμάτησε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου και ο Ζερβός, που παρακολουθούσε από κοντά, έκανε το 1-0 με πλασέ από κοντά.
Οι Κοσκινιάτες αφυπνίστηκαν, έγιναν πιο τολμηροί και στο 30’ έφεραν το ματς στα ίσια, χάρη στο σουτ του Πατσιαούρα μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς επέβαλε τον ρυθμό της και έψαξε για ένα δεύτερο γκολ, όμως «σκόνταψε» πάνω στην καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων και σαν να μην της έφτανε αυτό, από το 65’ βρέθηκε να κυνηγάει για δεύτερη φορά το σκορ.
Αυτή τη φορά ήταν Κατσαρής αυτός που έδωσε το προβάδισμα στο σύνολο του Γιάννη Καμπούρη, με δυνατό μακρινό σουτ.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι Κοσκινιάτες τα έπαιξαν όλα για όλα, πίεσαν, όμως ο Διαγόρας άντεξε, αν και λαχτάρισε δύο φορές από τον Ρεΐση Μαΐλη. Την πρώτη φορά στο 72’, όταν η κεφαλιά του έμπειρου αμυντικού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και τη δεύτερη στο 88’, όταν τον σταμάτησε ο Δαρζέντας μετά από σουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πατσιόπουλος (Κοκμοτός, Δουλγέρης).
Οι συνθέσεις:
Διαγόρας Βατίου
Δαρζέντας, Ζερβός, Κωστάκης (72’ Καραγιάννης), Αδάμος, Κατσαρής, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Πλαγγέντης (69’ Καλημέρης), Πουλάι (93’ Μερκάι), Πόλο (90’ Παπουρδάνος), Λαζίδης
Διγενής
Μανωλάγκας, Μοσκιού, Κώτης, Χουτεσιώτης (69’ Κουτσομοίρης), Μαΐλης, Χατζηνικόλας, Πατσιαούρας, Κετσές (61’ Καματερός), Γιουλβανίδης, Διακάκης (61’ Τσιπιζίδης), Νίκας