Ποσειδώνας όπως πάντα, Διαγόρας Βατίου ως συνήθως


Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» για τον Ποσειδώνα. Σαν να έβγαλε από «καρμπόν» τον προηγούμενο αγώνα της στα Κοσκινού με τον Διγενή, η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά πέρασε με νίκη 1-0 και από την έδρα του Διαγόρα Βατίου, σφίγγοντας τη «θηλιά» γύρω από τον λαιμό του, δεδομένου πως για το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη, η σημερινή ήττα ισοδυναμεί με καταστροφή.
Η αλήθεια είναι πως σήμερα οι Καρπάθιοι δεν ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ήταν όμως απόλυτα αποτελεσματικοί, απέναντι σ’ έναν Διαγόρα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πίεζε συνεχώς, ωστόσο εκτελεστικά «αυτοκτόνησε», σπαταλώντας τέσσερις πέντε μεγάλες ευκαιρίες. Στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς στο 89’, ο Φελουζής έφυγε στην αντεπίθεση από την αριστερή πτέρυγα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τελείωσε την εξαιρετική ατομική προσπάθειά του με εύστοχο διαγώνιο σουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πατσιόπουλος (Κασιώτης, Αναστασόπουλος).
Οι συνθέσεις:
Διαγόρας Βατίου
Δαρζέντας, Καραγιάννης Ζερβός Β., Αδάμος, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Λαζίδης, Κατσαρής (79’ Παπουρδάνος), Πουλάι (62’ Καλημέρης), Ζωάννου, Πλαγγέντης (84’ Ζερβός Ε.)
Ποσειδών Καρπάθου
Γαλάνης, Κεσίδης, Φασουλέτος, Τσαγκάρης, Σπανός Ι., Φελουζής, Μαντινάος, Αρχοντούλης, Αναγνωστόπουλος (62’ Κοντονικόλαος), Σπανός Ε. (69’ Ζαρκαδούλας), Τσαβέλης (90’ Νασόπουλος)