Τα είδε με σοβαρότητα, σεβόμενη τον αντίπαλο η Ρόδος


Ούτε ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος, ούτε και ο ταλαιπωρημένος από προβλήματα Άρης είχαν τη δύναμη να σταματήσουν την προέλαση της Ρόδου. Τα «ελάφια» πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους άλλη μία άνετη νίκη με 4-0, σ’ ένα παιχνίδι που δεν απαιτεί ιδιαίτερη ανάλυση, καθώς στη μία πλευρά του γηπέδου βρέθηκε μία ομάδα με υπεροπλία σε όλες τις γραμμές, η οποία έπαιξε με σοβαρότητα κι από την άλλη, μία ενδεκάδα εκτάκτου ανάγκης, αποτελούμενη από αρκετούς νεαρούς, που αγωνίστηκε για την αξιοπρέπειά της.
Οι «κιτρινόμαυροι» άντεξαν μέχρι και το 30’, όταν η Ρόδος μετουσίωσε σε γκολ την καθολική υπεροχή της και άνοιξε το παιχνίδι, για να το «καθαρίσει» στις αρχές της επανάληψης.
Το 1-0 έγινε δια ποδός Καντιμοίρη, ο οποίος πλάσαρε από κοντά μετά από μία πρώτη απόκρουση του Καραγιάννη σε σουτ του Τσουλάκου και μία δεύτερη των αμυντικών σε σουτ του Αμανατίδη.
Στο 46’ ο Κόστα έκανε το 2-0 με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, στο 61’ οι Γεωργίου και Ρίκα άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο δεύτερος την έστειλε στα δίχτυα με καλοζυγισμένο σουτ, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 63’, με συρτό σουτ του Αμανατίδη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγιαννίδης (Καλκαβούρας, Ζαχαριάδης).
Οι συνθέσεις:
Ρόδος
Ράτζα, Καντιμοίρης, Καμπούρης (67΄Κεχαγιόγλου), Κρητικός, Λαζάρου, Δημητριάδης, Γεωργίου , Ρίκα (67΄Αλιμερκάϊ), Τσουλάκος, Αμανατίδης (67΄Μόσχος), Κόστα (67΄Αμπελάς)
Άρης
Καραγιάννης, Καλοπήτας, Δανάς, Μαγιόγλου, Δημουλάς, Δημητριάδης, Παρδαλός (82΄Σφυριαλάς), Δουκίσης, (67΄Μπαρμπαντώνης), Παπαοικονόμου (82΄Μουστάκας), Χατζηλιόντας, Θεοδωρή (67΄Γιακουμάκης)