Θέλει τον τίτλο και το έδειξε και σήμερα στ’ Αφάντου η Ρόδος

Την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες συνέχισε σήμερα η Ρόδος, η οποία ξεμπέρδεψε με την εξ αναβολής εκκρεμότητα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με νίκη 3-0 επί του ενισχυμένου και επικίνδυνου ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου. Η πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας αύξησε στους εννέα τους βαθμούς της διαφοράς της από τον δεύτερο Ηρακλή Μαριτσών και στους έντεκα από τον τρίτο Απόλλωνα Καλυθιών, που πάντως έχουν να δώσουν το μεταξύ τους εξ αναβολής ντέρμπι στα Μαριτσά, ενώ τις επόμενες δύο αγωνιστικές θα παίξουν τα ρέστα τους κόντρα στα «ελάφια».
Η ομάδα του Σάκη Δέδε δεν έδωσε δικαιώματα στους «ερυθρόλευκους» του Κώστα Παπαδόπουλου, σκοράροντας στο 18’ με κεφαλιά του Τσουλάκου, μετά από σέντρα του Ρίκκα, στο 36’ με τον Κόστα, ο οποίος έκανε το 0-2 με προβολή, σε συνέχεια της απόκρουσης από τον Κοντογιωργάκη του σουτ του Μπίσα και στο 75’ με πλασέ του Κιοσέογλου.
Ο ΑΕΡΑ πραγματοποίησε μία αρκετά καλή εμφάνιση και το πάλεψε, όμως έπεσε πάνω σε μία Ρόδο που επιβεβαίωσε για ένα ακόμα παιχνίδι πως θέλει τον τίτλο και έχει την ποιότητα, όπως και το βάθος, να τον κατακτήσει.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανώλης Παπαγιαννίδης, με βοηθούς τους Γιώργο Μαυρουδή και Δημήτρη Σταυρούλια.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΡΑ
Κοντογιωργάκης, Γιαννακάκης (60’ Καντής), Στελλάς, Τάχος (70’ Ποζατζίδης), Πιτσουρδάκης, Ροκάι, Φιλιππάκος, Τσουλάκος, Στεφανής, Μπεγλεκτσής (56’ Κωνσταντινίδης), Χατζηβαλσάμης (46’ Καλογήρου)
Ρόδος
Κεφάλας, Καντιμοίρης, Καμπούρης, Σουλάι, Κρητικός (80’ Λαζάρου), Τριχάκης, Ρίκκα (74’ Δημητριάδης), Μπίσα, Κόστα, Τσουλάκος (80’ Αλιμερκάι), Γεωργίου (67’ Κιοσέογλου)