Το βιολί του συνεχίζει ο Κλεόβουλος

Καθόλου άσχημα για τον Κλεόβουλο, που σημείωσε σήμερα την τέταρτη συνεχόμενη από τις συνολικά δέκα φετινές νίκες του, ανέβηκε στους 32 βαθμούς και εδραιώθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα επιβλήθηκε, μετά από ένα ανοιχτό και όμορφο παιχνίδι, του αξιόμαχου και επικίνδυνου Ποσειδώνα Καρπάθου με 4-2, χάρη στα τέρματα του Αλέκου Κακλαμάνου στο 22’, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αντώνη Αθανασίου, του Ταγκάεφ με σέντρα σουτ στο 43’, του Αντώνη Αθανασίου με σουτ στο 70’ και του Κολιοκώστα με πλασέ στο 74’.
Ο Ποσειδώνας, ο οποίος ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ανταγωνιστικός και στο πρώτο ημίχρονο σπατάλησε δύο τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, σκόραρε στο 61’ με ωραίο πλασέ του Κοντονικόλαου και στο 90’ με προβολή του Τσαβέλη, μετά από σέντρα του Μανώλη Σπανού.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη μη υπόδειξη φάουλ πάνω στον Αρχοντούλη, στη φάση που οδήγησε στο τρίτο τέρμα του Κλεόβουλου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννουκάς (Τσιβίτης, Λυριστής).
Οι συνθέσεις:
Κλεόβουλος
Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι, Μαριεττάκης, Γιατσιάτσος, Τσελεπίδης (83’ Μπαϊρακτάρης), Αθανασίου Π., Αθανασίου Α. (87’ Γιαννιού), Ταγκάεφ, Κολιοκώστας (79’ Χατζηνικόλας), Κακλαμάνος Α. (89’ Κακλαμάνος Ι.)
Ποσειδώνας
Γαλάνης, Σπανός Ι., Κεσίδης (83’ Ξενοπανάγος), Αρχοντούλης, Χατζημανώλης, Τσαβέλης, Μαντινάος, Φελλουζής (87’ Μπαριαμάι), Αναγνωστόπουλος (68’ Καουκάκης), Σπανός Ε., Κοντονικόλαος