Το… μη δεις έγινε… έλα να δεις στο Καρακόνερο


Τα «κουμπιά» του Ηρακλή φαίνεται πως έχει βρει η Κατταβιά, η οποία τον φρέναρε σήμερα για δεύτερη φορά φέτος και του στέρησε τις περισσότερες από τις ελπίδες που είχε να προλάβει την πρωτοπόρο Ρόδο.
Η ομάδα των Μαριτσών εγκλωβίστηκε από την εξαιρετική αμυντική λειτουργία των «κιτρινόμαυρων» και αρκέστηκε σε μία φλύαρη υπεροχή, η οποία εκφράστηκε με παράλληλη κυκλοφορία της μπάλας και με αδυναμία δημιουργίας ρηγμάτων είτε από τον άξονα, είτε από τα άκρα, ενώ όσο κυλούσε ο χρόνος , έδειξε να παραδίδεται στη νευρικότητα και να «θολώνει». Το μυαλό και η ψυχολογία των φιλοξενούμενων έδειξαν να επηρεάζονται από τη φάση του 6’, όταν και ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού μετά από προσπάθεια του Σκόρπου και τους μένει ως μεγάλο παράπονο ο μη καταλογισμός του.
Οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν λιγοστές και καμία απ’ αυτές κλασική, με εξαίρεση την άστοχη κεφαλιά του Φελεσάκη στο 87’, μετά από κόρνερ του σήμερα εξαιρετικού, αλλά χωρίς στηρίγματα Παφιάκη.
Η Κατταβιά προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε τους χώρους, όχι όμως και την καθαρή σκέψη να κάνει τη σωστή επιλογή.
Δυστυχώς, λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης τα νεύρα κάποιων ποδοσφαιριστών ξέφυγαν και έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων έγινε το «έλα να δεις», με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στη μέση και να αποτρέπουν, με μεγάλη δυσκολία, τη γενίκευση της σύρραξης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπανάκης (Χατζημανώλης και Μαυρουδής).
Οι συνθέσεις:
Κατταβιά
Παπαβεργής, Αυγέρης, Κιλασίν Κ. (93’ Αντωνιάδης), Δράμη, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης, Κουμπιάδης (57’ Ζαγκότσης), Λόης (74’ Νταϊλάνι), Νασόπουλος, Πάπα

Ηρακλής Μαριτσών
Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παφιάκης, Φελεσάκης, Σκόρπος (85’ Βασιλώττος), Ανδρεόπουλος (62’ Καλαϊτζίδης), Λερογιάννης (34’ Αναγνώστου), Σπάρταλης, Κούρος, Γεωργαλλής