Κάτι… παθαίνει και αφηνιάζει τις Τετάρτες ο Ηρακλής


Πιο… μεγάλα βλέπουν μάλλον τις Τετάρτες τα τέρματα των αντιπάλων τους οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Όπως έκαναν την προηγούμενη στο ματς κυπέλλου με τον Κλεάνθη, έτσι και σήμερα, οι «ροπαλοφόροι» σκόραραν τετράκις, καθαρίζοντας το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών με 4-2 και μειώνοντας στους οκτώ πόντους τη διαφορά τους από την πρώτη της βαθμολογίας Ρόδο, λίγες μέρες πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι.
Η ομάδα του Κώστα Πάττα ήταν καλύτερη, επιθετική και εύστοχη, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ νωρίς νωρίς. Στο 2’, Γεωργαλλής άφησε την πάσα του Παφιάκη να περάσει για τον Σπάρταλη, που έκανε με πλασέ το 1-0, στο 15’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με θαυμάσιο σουτ του Χατζηκοσμά, ωστόσο ο Ηρακλής δεν άργησε να ανακτήσει το προβάδισμα, σκοράροντας στο 17’ με κεφαλιά του Τσούφιου.
Η δεύτερη απάντηση του Απόλλωνα στο 41’, με πέναλτι του Χατζηκοσμά (το κέρδισε ο ίδιος από τον Τσούφιο), ήταν και η τελευταία.
Δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Γεωργαλλής έκανε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κούρου, το 3-2, ενώ το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 74΄, με κοντινό σουτ του Γεωργαλλή. Ένα λεπτό νωρίτερα αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Χατζηκοσμάς, μετά από υπόδειξη του βοηθού Κόττορου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πατσιόπουλος (Κόττορος, Γιακουμάκης).
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Μαριτσών
Κουμέντος, Φελεσάκης (82’ Βασιλώττος), Καλαϊτζίδης, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παφιάκης (84’ Λενιού), Σκόρπος, Ανδρεόπουλος (58’ Λερογιάννης), Σπάρταλης, Κούρος (77’ Αναγνώστου), Γεωργαλλής
Απόλλων Καλυθιών
Ροδίτης, Διακουράκης, Σαββούλης Τ. (55’ Θεοδοσίου), Σαββούλης Α., Φλεβάρης (84’ Πέπα Ο.), Χατζηκοσμάς, Φωτεινής, Καντιμοίρης (79’ Μίσκου), Ιντρίζι, Γεωργιάδης, Μπαϊρακτάρης