«Τεσσάρα» στο ρελαντί η Ρόδος, αξιοπρεπής η Κατταβιά


Ένα μισάωρο όλο κι όλο, από τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου μέχρι μισά της επανάληψης, είχε κέφια η Ρόδος και της ήταν αρκετό για να φτάσει σε μία ακόμα επιβλητική νίκη, αυτή τη φορά επί της Κατταβιάς με 4-0. 

Η ομάδα του Μανώλη Φραντζή, η οποία έχασε διπλή κλασική ευκαιρία στο 10’ με τους Ζαγκότση και Λόη, είχε υποδειγματική ανασταλτική λειτουργία στο πρώτο μέρος και χάλασε το παιχνίδι των υπέρ του δεόντος χαλαρών γηπεδούχων, οι οποίοι χρειάστηκαν μία στημένη φάση στο 42’ για να ανοίξουν το σκορ. Μετά το κόρνερ και το γκολ του Κρητικού με προβολή, τα «ελάφια» αφυπνίστηκαν, στο 44’ έφτασαν στο 2-0 με άψογο συρτό σουτ του Κιοσέογλου, ο οποίος αξιοποίησε την έξυπνη μπαλιά του Ρίκκα και μέχρι το 65’ πίεσαν ασφυκτικά, πανηγυρίζοντας άλλες δύο φορές. Στο 53’, ο Καντιμοίρης έκανε το 3-0 με κεφαλιά, δίνοντας αξία στο καλοχτυπημένο κόρνερ του Κιοσέογλου, ο οποίος δέκα λεπτά αργότερα πήρε τη σκυτάλη, εκτελώντας ψύχραιμα επίσης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γεωργίου.
Νωρίτερα στο 46’, η Κατταβιά έχασε τετ α τετ με τον Λόη και στο 64’ άλλη μία σημαντική ευκαιρία με τον νεαρό Νταϊλάνι.
Η πρωτοπόρος είχε κι άλλες καλές στιγμές, ωστόσο κάτι η απροσεξία των παικτών της στην τελική προσπάθεια και κάτι το πείσμα των φιλοξενούμενων, το 4-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγιαννίδης (Τσιβίτης, Μπάρκας).
Οι συνθέσεις:
Ρόδος
Ράντζα, Καντιμοίρης (54’ Νάκας), Γεωργίου, Λαζάρου, Κρητικός, Τριχάκης (55’ Δημητριάδης), Ρίκκα, Κιοσέογλου, Κόστα (46’ Χατζηπέτρος), Τσουλάκος (54’ Αμανατίδης), Μπίσα
Κατταβιά
Παπαβεργής, Κονόμη (57’ λ.τ. Αυγέρης), Κιλασίν Κ., Δράμη, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης, Ζαγκότσης (63’ Νταϊλάνι), Λόης (86’ Αντωνιάδης), Νασόπουλος, Πάπα (67’ Κούτσι)