Αδιανόητο παιχνίδι της μοίρας, κουράγιο και δύναμη, Πέτρο Ρουτζιέρη

   Η μοίρα δεν ρωτάει και ενίοτε παίζει παιχνίδια που δεν μπορεί να τα συλλάβει ανθρώπινος νους. 

Ένα απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο που ξεκίνησε σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με τον κόσμο στις εξέδρες να είναι πολύς και να ανυπομονεί να απολαύσει το πρώτο παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα στον Διαγόρα και την Καλαμάτα, σκεπάστηκε με βαρύ, πένθιμο πέπλο. Το αδιανόητο χτύπημα που δέχθηκε ο Πέτρος Ρουτζιέρης και η οικογένειά του, συγκλονίζει.
Περίπου στα μισά του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ ο τεχνικός του «γηραιού» ήταν αφοσιωμένος στα καθήκοντά του στον πάγκο, σε απόσταση λίγων μέτρων πίσω του και χωρίς να το γνωρίζει (έμαθε τα άσχημα νέα στο ημίχρονο και έσπευσε κοντά στους δικούς του ανθρώπους), οι γιατροί που βρισκόταν στο γήπεδο κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες για να κρατήσουν στη ζωή τον πατέρα του, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.
Επί τόπου κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο κατέφτασε άμεσα, ο Γιάννης Ρουτζιέρης διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όμως δυστυχώς, ήταν αργά…
Κοντά στον Πέτρο Ρουτζιέρη και την οικογένειά του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή τα μέλη της αθλητικής οικογένειας του Διαγόρα, όπως και η σκέψη των φιλάθλων του νησιού.
Η κηδεία του Γιάννη Ρουτζιέρη θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών του κοιμητηρίου της πόλης. Καλό Παράδεισο να έχει…