Ριζώνει στη Ρόδο ο Άκης Γεωργίου, που ανάλαβε πόστο στις ακαδημίες

Τις γνώσεις και την εμπειρία του ποδοσφαιριστή Άκη Γεωργίου θα έχουν στη διάθεσή τους οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας της Ρόδου. Ο άσσος της ανδρικής ομάδας των «ελαφιών» είναι εδώ και λίγη ώρα μέλος του προπονητικού επιτελείου των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου, που τον καλωσορίζει με ανακοίνωσή του:  

«Η οικογένεια της Ακαδημίας μας , μεγαλώνει! Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην Ακαδημία μας ,σε όλα τα μέτωπα. Με το ξεκίνημα των εργασιών στις νέες εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας και την είσοδο των μελών στην Ακαδημία μας, ήρθε η προσθήκη νέου τεχνικού στο δυναμικό μας , αυτή του ποδοσφαιριστή της αντρικής μας ομάδας, Άκη Γεωργίου, κάτοχος UEFA C Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στις αναπτυξιακές ηλικίες της Ακαδημίας μας. Προσωπικά, ο πρόεδρος της Ακαδημίας μας κ. Γιάννης Κάππος, του εύχεται καλή επιτυχία και καλή δύναμη, με όρεξη για δουλειά! Καλώς ήρθες στην Ακαδημία μας ,Άκη!»
Η συνεργασία του Άκη Γεωργίου με την ακαδημία προφανώς και μπορεί να συνδεθεί με την παραμονή του στην ανδρική ομάδα της Ρόδου.