Δυσάρεστη έκπληξη με Κυρίτση από την ΚΕΔ

Η απουσία του ονόματος του Μανώλη Κυρίτση είναι η δυσάρεστη έκπληξη που επιφύλαξε η ανακοίνωση της σύνθεσης των πινάκων διαιτησίας των εθνικών κατηγοριών.

Η ΚΕΔ, η οποία πλέον δεν αναφέρεται σε κανέναν και αποφασίζει σε καθεστώς απόλυτης ανεξαρτησίας, έστειλε το «μήνυμά» της πέρσι, όταν και υποβίβασε τον έμπειρο διαιτητή από τη 2η στην 3η κατηγορία, προφανώς συνεκτιμώντας τις προοπτικές εξέλιξής του.

Ως κέρδος για τη δωδεκανησιακή διαιτησία καταγράφεται ο προβιβασμός του Μάριου Ωραιόπουλου στον πίνακα διαιτητών της 2ης κατηγορίας, ενώ κατά τα άλλα, η κατάσταση παρέμεινε αναλλοίωτη.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος παρέμεινε, αυτονόητα, στον πίνακα της 1ης κατηγορίας, στον πίνακα διαιτητών της 3ης κατηγορίας τοποθετήθηκαν οι Δημήτρης Ατσικνούδας, Τάσος Γιαννουκάς και Νίκος Δημαράκης, στον πίνακα των βοηθών της 2ης κατηγορίας οι Μανώλης Κόττορος και Μιχάλης Χατζημανώλης και οι Αλέξανδρος Σπάρταλης, Δημοσθένης Αλέκος και Σπύρος Τσέτσος στον πίνακα βοηθών της 3ης κατηγορίας.

Στους πίνακες των παρατηρητών, ο Κώστας Ζαννετίδης παρέμεινε στην 1η κατηγορία, ο Βαγγέλης Κατσιδώνης στη 2η και στην 3η οι Βασίλης Τσαγγάρης και Μπάμπης Λάμπρου.