Πέρασε από την Κω η ΑΕΡΑ

Η Α Ε Κως ηττήθηκε με 1-2 με αυτογκόλ του Δραμουντανή στο 28’ και γκολ του Γκινή στο 71’, σκόραρε ο Φονσέκα για την  Α Ε Κω στο 90′ .  Με 9 παίκτες τελείωσε το ματς Οι «βυσσινί»  αφού αποβλήθηκαν Νυστάζος και Δραμουντανής.

Οι ομάδες ξεκίνησαν με αμυντικό προσανατολισμό της αναμέτρηση ψάχνοντας κυρίως να επιτεθούν με υπομονή απ’ τα πλάγια. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε απ’ την  Α Ε Κως, όταν στο 9’ ο Φονσέκα έκανε το μακρινό σουτ και ο Κοντογεωργάκης απομάκρυνε στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ όταν ο Ντεμκόλλι έκανε την παράλληλη πάσα και ο Οχτάρας δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30’ η Α.Ε.Ρ.Α πήρε προβάδισμα, Ο Λυριστής έφυγε απ’ τα δεξιά έκανε την σέντρα και ο Δραμουντανής στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Στο 75’ ο Στεφανής έκλεψε πάσαρε στον Γκινή και αυτός με όμορφο πλασέ νίκησε τον Δημητρίεβιτς για το 0-2.

Από εκείνο το σημείο το ματς άνοιξε αρκετά με την  Α Ε Κω να ψάχνει το γκολ και την Α.Ε.Ρ.Α να έχει χώρους ενώ στο 76’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Νυστάζου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μάλιστα στο 81′ έμεινε με 9 παίκτες αφού ο Ωραιόπουλος απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Δραμουντανή .

Το γκολ για τους βυσσινί ήρθε στο 89’ με το φάουλ του Φονσέκα ωστόσο δεν υπήρχε χρόνος για κάτι περισσότερο και το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτησία: Ωραιόπουλο Αλέκο Φραγκιαδάκης
Οι συνθέσεις

Α Ε Κως: Δημητρίεβιτς, Νυστάζος, Δραμουντανής, Χιούσι, Ζαίμι, Ραμπότας, Οχτάρας (53’ λ.τ Οικονόμου), Κουρζής, Χατζηφούντας, Φονσέκα, Ντεμκόλλι (79’ Μυλωνάς).

Α.Ε.Ρ. Α: Κοντογεωργάκης, Γιαννακάκης, Τάχος, Πλύγκος, Γαργάλης, Λαδάς (85’ Νικολής), Γκινής, Παπαοικονόμου (60’ λ.τ Καντής), Φιλιππάκος (95’ Κανάκου), Λυριστής (94’ Καλογήρου), Στεφανής.