«Διπλό» του Άρη Αρχαγγέλου στην Καρδάμαινα

O Άρης Αρχαγγέλου μέσα σε ένα δεκάλεπτο (55-65) παίρνει το «τρίποντο» με 0-4. Πομπού (2), Ευγενικός και ο «μαέστρος» Αντρέας Χατζηλιόντας τα γκολ της ομάδας του Άρη.

Στο 29’ η Δόξα βρέθηκε μια ανάσα απ’ το 1-0 όταν ο Κάρλος έκανε την επικίνδυνη σέντρα σουτ και ο Οικονόμου που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα με τον Γαϊτάνο απ’ την μία πλευρά και τον Στέφανο Χατζησεβαστό απ’ την άλλη να προσθέτουν ακόμη μία τελική προσπάθεια για τις ομάδες τους.

Όπως ξεκίνησε το πρώτο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος για την Δόξα που είχε ευκαιρίες με τον Γιάννη Πη με τον Βαρέλη σε δύο περιπτώσεις να τους λέει «όχι» στο 52’ και στο 53’. Ότι δεν κατάφερε η Δόξα το κατάφερε ο Άρης Αρχαγγέλου στο 55’. Αρχικά προειδοποίησε με την κεφαλιά του Μαγιόγλου καταλήγει στο δοκάρι και στην συνέχεια κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα αριστερά και ο Πομπού με ωραία γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιακούμαρο για το 1-0. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί Χατζηλιόντας και Πομπού συνεργάστηκαν ξανά. Ο μεσοεπιθετικός του Άρη με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον αρχηγό του στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-2 βάζοντας ουσιαστικά σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Η Δόξα παρόλο το 0-2 προσπάθησε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση και στο 65’ μετά από κόρνερ του Γιάννη Πη ο Χατζηαντωνίου κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι αλλά η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ. Ο Άρης είχε πλέον χώρους στην επίθεση και στο 66’ «καθάρισε» τη νίκη με τον Ευγενικό από κοντά να κάνει το 0-3 για την ομάδα του.

Η Δόξα είχε στιγμές με Χατζηαντωνίου και Μαύρο αλλά δε μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ και ο Άρης πέτυχε και άλλο γκολ στο 90’ με ωραία προσωπικό ενέργεια και πλασέ του Αντρέα Χατζηλιόντας ο οποίος έγραψε τον επίλογο κάνοντας το 0-4 για την ομάδα του.

Ο Παναγιώτης Πομπού με γκολ την προηγούμενη αγωνιστική έδωσε τη νίκη στην ομάδα. Και σήμερα παρότι στόπερ προωθήθηκε και με δύο κεφαλιές ουσιαστικά άνοιξε τον «δρόμο» για το «τρίποντο».

Όχι απλά στο ύψος του, αλλά και κάτι παραπάνω για τον Χατζηλιόντα που κατάφερε να βγάλει δύο ασσίστ και να πετύχει ένα γκολ στο φινάλε γράφοντας ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση με την φανέλα του Άρη Αρχαγγέλου.

Διαιτησία: Παρχαρίδης, Πατσιαούρας , Φραγκιαδάκης.
Οι συνθέσεις

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος, Χατζηπαναγιώτης, Κάρλος, Καράλιαμης (69’ Αλιάι), Κόμπος, Πης Β., Χατζησεβαστός Σ. (77’΄Τσέλα), Βασιλείου (71’ Πόγιας), Πης Γ., Χατζηαντωνίου, Οικονόμου (63’ Μαύρος).

Άρης Αρχαγγέλου: Βαρέλης, Δημουλάς, Ευαγγελίδης (86’ Σφυριαλλάς), Μαγιόγλου, Πομπού, Δημητριάδης Ν. (78’ Θοδωρής), Δημητριάδης Π. (65’ Χότζα), Γαϊτάνος, Ευγενικός, Χατζηλιόντας, Μάλλιος (78’ Παρδαλός).

giafkasports