Σπουδαία ισοπαλία ο Ποσειδώνας στα Αφάντου

Ισοπαλία μέσα στο γήπεδο Αφάντου ο Ποσειδώνας ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2 – 2 με τον ΑΕΡΑ και πήρε έναν βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φελουζή 0 – 1 που κέρδισε ο Κοντονικόλας από μαρκάρισμα του Καστανάκη στο 8’ . Στο 25 ’ οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ισοφάριση με γκολ του Αγγέλου Φιλιππάκου 1 – 1 . Οι Καρπάθιοι στο 53’ κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καστανάκη στον Αναγνωστόπουλο,με το Φελουζής να κάνει το 1 – 2. Στο 60’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αναγνωστόπουλός του Ποσειδώνα Καρπαθου .Στο 86’ Σπανός μάρκαρε αντικανονικά τον Γκινή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο παίκτης που το κέρδισε 2 – 2. Στο 94’ ο Τάχος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

Διαιτησια Παπαγιαννίδη ,Λάζος, Τσιβίτης

Οι συνθέσεις:


ΑΕΡΑ: Καστανάκης, Γαργάλης, Γιαννακάκης, Τάχος, Πλύγκος, Στεφανής, Λαδάς, Γκινής, Φιλιππάκος,Λυριστής, Παπαοικονόμου (61’ Καντής)


ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Ι. Σπανός, Ζαρκαδούλας, Χρ. Καουκάκης (82’ Τσαγκάρης), Κούτουλος, Φλεβάρης, Φελουζής, Αναγνωστόπουλος, Τσιμπιζίδης (79’ Χαρ. Καουκάκης), Φασουλέτος, Κοντινικόλας (90’ Καζιλιέρης)