Ικανοποίηση για την πρόοδο των εργασιών στο γήπεδο Μαριτσών


<< Την πρόοδο των εργασιών που διεξάγονται στο γήπεδο των Μαριτσών ήθελαν να διαπιστώσουν οι κύριοι Κολιάδης και Θεοδώρου. Συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Χωριού κο Γ.Παπαδημήτρη συνάντησαν την επιτροπή του συλλόγου μας <> και τους αναλύθηκε το σχέδιο διαμόρφωσης των εγκαταστάσεων η οποία για την υγειονομική ασφάλεια των αθλητών και ασκουμένων.

Ο κος Κολλιάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του και υπογράμμισε την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δ.Σ για την ριζική ανακαίνιση των αποδυτηρίων και αποχωρητηρίων η οποία πραγματώνεται με προσωπική συνεισφορά των μελών μας και φίλων.

Στο περιθώριο της επίσκεψης υπήρξε γενική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ομάδας Μανώλη Παπαδημήτρη ο οποίος ευχαρίστησε τον κο Κολλιάδη κια τον ΔΟΠΑΡ για τη διαχρονική και συνεχή στήριξη του. Οι παραπάνω εργασίες στις γηπεδικές εγκαταστάσεις επισπεύθηκαν ενόψει μέτρων προστασίας απο covid 19 πλην όμως αποτελούν μέρος της γενικότερης πρωτοβουλίας του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ κου Κολλιάδη περί ορθής και ασφαλής λειτουργίας των γηπέδων την οποία και χαιρετίζουμε.>>