Το Σάββατο η «πρώτη» του Α.Ο Πυλίου


Απ’ το ερχόμενο Σάββατο θα ξεκινήσουν τα «βάσανα» για τον Α.Ο Πυλίου αφού ξεκινάει και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (η προκήρυξη αναφέρει ότι θα ξεκινήσει τέλος Σεπτεμβρίου).

Ο Δημήτρης Χρυσόπουλος και οι συνεργάτες του θα έχουν μια πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και από εκεί και μέρα η ομάδα θα πέσει με τα «μούτρα στην δουλειά»  ενώ αναμένεται να υπάρχουν και διπλές προπονήσεις μετά τις πρώτες δύο εβδομάδες.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές εξελίξεις σύμφωνα με πληροφορίες του giafkasports.gr σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η οριστική συμφωνία με τον Θανάση Μπίσα ενώ η ομάδα έχε συμφωνήσει και με το νεαρό Βησσαριών Πη απ’ την Δόξα Καρδάμαινας αλλά και με το Νώντα Κόκκαλη που είχε αποκτηθεί τον Γενάρη απ’ την ΑΕΛ αλλά λόγω γραφειοκρατίας το δελτίο του δεν ήταν έτοιμο έγκαιρα για να προλάβει να αγωνιστεί.

Μέχρι και το Σάββατο αναμένεται να βγουν οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις και για τους προαναφερθέντες αλλά και για το νέο τερματοφύλακα που θα αποκτήσει η ομάδα.

Giafkasports.gr