Σαρωτικοί έλεγχοι σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους – 500 κλιμάκια στους δρόμους

Εκατοντάδες κλιμάκια στον δρόμο για την τήρηση των νέων μέτρων – Εκατομμύρια εμβολιασμένοι απολαμβάνουν περισσότερες ελευθερίες από το Σάββατο

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιούν από το πρωί του Σαββάτου στα καταστήματα εστίασης σε ολόκληρη τη χώρα κλιμάκια της Αστυνομίας, της Αρχής Διαφάνειας και του υπουργείου Ανάπτυξης προκειμένου να διαπιστώσουν αν οι πολίτες, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, τηρούν τα νέα μέτρα τα με στόχο την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊου. Υπενθυμίζεται ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχουν στα χέρια τους θα αποτελεί «διαβατήριο» για μία σειρά από δραστηριότητες που θα οδηγήσουν σε μεγάλο βαθμό στην επιστροφή στην κανονικότητα.


500 κλιμάκια στους δρόμους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN TV, από το απόγευμα του Σαββάτου 500 κλιμάκια πραγματοποιούν ελέγχους σε χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας. Στόχος, όπως επισημαίνουν, είναι να τηρηθούν όσα πρέπει και να μην υπάρξει πισωγύρισμα αλλά και να πάρουν ανάσα οι πολίτες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Ήδη στην κανονικότητα επιστρέφουν 6,2 εκατομμύρια εμβολιασμένοι άνθρωποι.