ΕΠΣΔ:Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες Κ16&Κ14


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, του 13ου ομίλου, που διεξήχθη στη Ρόδο, θέλουν να συγχαρούν τον Πρόεδρο, Λουϊζίδη Δημοσθένη και τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ, τον Ενωσιακό Προπονητή, Τριχιά Γεώργιο και τους αθλητές της Κ-16 και Κ-14, για το ήθος  και τη συνέπεια που επέδειξαν, σε όλη τη διάρκεια των προπονήσεων αλλά και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση, στην Κ-16 ως πρώτη του ομίλου και στην Κ-14 ως δεύτερη καλύτερη δεύτερη από τους 13 ομίλους.

Ευχαριστούν θερμά το σωματείο «ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ», για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχαν σε όλες τις αποστολές που αγωνίστηκαν στο γήπεδο ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ. Στο φίλαθλο κοινό που αγκάλιασε την διοργάνωση και στήριξε με την παρουσία του, τους αθλητές των μικτών μας ομάδων και τέλος όλους όσους συνεισέφεραν με τον τρόπο τους στο τουρνουά, ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα.