Το ευχαριστώ από την ΕΠΣΔ για το τουρνουά


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, του 13ου ομίλου, που διεξήχθη στη Ρόδο θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους συνεισέφεραν, στο να στεφθεί με επιτυχία το τουρνουά που φιλοξένησε η ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, στο νησί μας:

Τον Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη για την πολύτιμη βοήθεια του και την προσφορά του σε όλα τα επίπεδα, για τις αποστολές των Ενώσεων Κυκλάδων, Χίου, Σάμου και Λέσβου. Τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Κολιάδη Αλέξανδρο και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Υποδομών & Ενεργειακών Επενδύσεων, Καμπούρη Τηλέμαχο για την προσφορά τους, στάθηκαν αρωγοί και αγκάλιασαν την όλη προσπάθεια της Ένωσης μας.

Την εταιρεία Blue Star Ferries, που όλα αυτά τα χρόνια ως χορηγός της Ένωσης στηρίζει τα σωματεία της δύναμης μας και όλες τις διοργανώσεις της Ένωσης καθώς και την εταιρεία Dodekanisos Seaways για την στενή και αγαστή συνεργασία.

Το πρακτορείο Your Trust Agency, Καλούδη Ιωάννη, τον Καρατζιά Εμμανουήλ και Σάββα Σιδηρόπουλο για την άψογη συνεργασία στις μετακινήσεις όλων των αποστολών. Τον Γκινή Φανούρη, που κράτησε «καθαρές» τις αποστολές που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Ευχαριστούμε θερμά την Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, για την προσφορά του παραδοσιακού μελεκουνιού της Ρόδου,  σε όλους τους συμμετέχοντες, γνωρίζοντας τη σημασία που προσδίδει η εταιρεία αυτή στη «δωδεκανησιακή φιλοξενία». Την ΒΑΠ Π. Κουγιός ΑΒΕΕ  για την προσφορά χυμών στους αθλητές. Το εστιατόριο «Casa Italia» και τον Διάκου Κωνσταντίνο, το «Space Café» και τον Θεοδοσίου Γεώργιο, για τη φιλοξενία που παρείχαν στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Κ-16 & Κ-14).