Α.Ο. Κολοσσός: Με την παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη, έγινε η τελετή λήξης των ακαδημιών

Με την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή και τεχνικού της Φενερμπαχτσέ Δημήτρη Ιτούδη, έγινε χθες η τελετή λήξης των ακαδημιών μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στη Ρόδο και δέχθηκε πρόθυμα να έρθει στα ανοιχτά γήπεδα μας και να μιλήσει στα παιδιά των ακαδημιών του Α.Ο. Κολοσσός. Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής έγινε δεκτός με ενθουσιασμό απ’ όλα τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους, που γέμισαν τα γήπεδα και τους μίλησε για το μπάσκετ. Ο Α.Ο. Κολοσσός τίμησε τον Δημήτρη Ιτούδη με αναμνηστική πλακέτα και τον ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία του στην γιορτή των ακαδημιών.

Η τελετή λήξης των ακαδημιών της ομάδας μας, έγινε με την παρουσία των παιδιών και των γονιών τους στα γήπεδα. Τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν τα παιδιά σε μία πραγματική γιορτή, με πολλές εκπλήξεις, παιχνίδι, σουβλάκια, παγωτά και αναψυκτικά. Υπό τους ήχους μουσικής και του «Κολοσσάρα», η ομάδα μας αποχαιρέτισε τη φετινή χρονιά με επιτυχία και μπόλικη διασκέδαση. Ο Α.Ο. Κολοσσός τίμησε την προπονήτρια Μέμα Ξιάρχου για τα δύο χρόνια άριστης συνεργασίας, καθώς επίσης παρέδωσε τις αναμνηστικές φανέλες, στους αθλητές που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το εφηβικό τμήμα. Μικροί και μεγάλοι πέρασαν ένα ξεχωριστό απόγευμα, σε μία πολύ όμορφη γιορτή στα ανοιχτά γήπεδα και στο τέλος όλοι αντάλλαξαν ευχές για ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Ευστρατίου που βρέθηκε στη γιορτή μας, την εταιρεία ΒΑΠ Κουγιός ΑΒΕΕ, το Άριστον και το Κέντρο Κρέατος και Τιμής. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Σέργιο Καζάκο (djΣέργιος), ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη μουσική «επένδυση» της γιορτής μας.