«Είναι αργά για δάκρυα κ. Κολιάδη»


Ο κ. Κολιάδης έχει γίνει συνώνυμο της τοξικότητας και της χυδαιότητας. Πότε, σε καμιά εκλογική αναμέτρηση στην ιστορία του νησιού μας δεν έχουμε ξαναζήσει ανάλογα φαινόμενα για τα οποία την αποκλειστική ευθύνη έχει εκείνος.

Εδώ και τρεις μήνες καθυβρίζει και συκοφαντεί καθημερινά τον Δήμαρχο κ. Καμπουράκη και τους συνεργάτες του με το χειρότερο τρόπο. Οργάνωνε διαδηλώσεις του όχλου, επέχαιρε και κερδοσκοπούσε πολιτικά πάνω στις καταστροφές του νησιού μας. Έχει εξαπολύσει τα τρολ του να χυδαιολογούν κατά ανθρώπων και των οικογενειών τους. 

Και τώρα, τρεις μέρες πριν τις εκλογές,  εντελώς προσχηματικά,  θυμήθηκε δήθεν τον «διάλογο»,  στον οποίο μάλιστα  καλεί με δελτίο τύπου γεμάτο ύβρεις και λάσπη που πετάει μέχρι την τελευταία στιγμή!

Προσπαθεί για άλλη μια φορά όπως ξέρει καλύτερα από τον καθένα να κάνει το μαύρο – άσπρο. Από υβριστής και συκοφάντης να εμφανιστεί σαν οπαδός του διαλόγου.  Όταν μάλιστα δεν είχε καν απαντήσει στην πρόσκληση για διάλογο που είχε απευθύνει εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας ο κ. Καμπουράκης.

Καταλαβαίνουμε τον πανικό του μετά το 42,74% και τις 23.817 ψήφους που ορθώνουν τείχος απέναντί του. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.  Του απαντάμε: Είναι αργά για δάκρυα, κ. Κολιάδη… 

Τα υπόλοιπα θα τα απαντήσουν οι Ροδίτισσες και οι Ροδίτες για δεύτερη φορά την Κυριακή.