Συνάντηση του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά


Με τον  Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη  και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά,συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε θερμό  και εποικοδομητικό κλίμα, ο Δήμαρχος, έθεσε στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, το ζήτημα του κέντρου Νεοσυλλέκτων Αφάντου, επισημαίνοντας την ανάγκη επαναλειτουργίας του, με τον κ. Κεφαλογιάννη να δηλώνει ότι θα εξετάσει την προοπτική αυτή.   

Επιπλέον, ο κ. Καμπουράκης ζήτησε από τον κ. Κεφαλογιάννη την παραχώρηση στο Δήμο Ρόδου των εγκαταστάσεων του πρώην στρατοπέδου στην περιοχή Τρεις με στόχο τη δημιουργία χώρων πρασίνου, αναψυχής και πολιτισμού. 

Παράλληλα, στη συνάντηση, ο Δήμαρχος συζήτησε με τονΥφυπουργό Ναυτιλίας το ζήτημα της αυστηρότερης φύλαξης των συνόρων μας και υπήρξε δέσμευση ότι πλέον ενισχύονται οι δυνάμεις περιφρούρησης με περισσότερα σκάφη, ενώ θα υπάρξει καλύτερη συνεργασία με όλες τις πλευρές στη διαχείριση του μεταναστευτικού και στην αντιμετώπιση των κυκλωμάτων διακινητών.

Τέλος ο Δήμαρχος, Α. Καμπουράκης έθεσε στον Υφυπουργό, Γ. Παππά το ζήτημα του μεταφορικού ισοδυνάμουγια το οποίο ο κ. Παππάς ανέφερε ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα έχει καταβληθεί ένα μεγάλο μέρος των οφειλόμενων ποσών στους δικαιούχους.