Σκληρό καρύδι η Κατταβιά, μα πιο σκληρό ο Απόλλων


Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε η Κατταβιά για τον Απόλλωνα Καλυθιών, ο οποίος χρειάστηκε να ιδρώσει και να λαχταρήσει προκειμένου να φτάσει στη νίκη με το φτωχό, πλην όμως τίμιο 1-0.
Οι γηπεδούχοι του Κώστα Καμπούρη μετουσίωσαν την υπεροχή τους στο πρώτο ημίχρονο στο 20’, όταν και πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης χάρη στο όμορφο μακρινό σουτ του Διακουράκη.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μανώλη Φραντζή εμφανίστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, αν και ο Απόλλωνα δεν της επέτρεψε να πατήσει στην περιοχή του με τη συχνότητα που θα της επέτρεπε να απειλήσει ουσιαστικά. Τη μεγάλη ευκαιρία τους την κατέγραψαν οι Κατταβενοί στο 66’, σε στιγμή που το σουτ του Παραστατίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ την ίδια τύχη είχε το απ’ ευθείας φάουλ του Χατζηκοσμά στο 76’.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έκαναν μία τελευταία προσπάθεια να μη φύγουν από τις Καλυθιές με άδεια τα χέρια, ωστόσο τα συνεχή γεμίσματά τους εξουδετερώθηκαν από τους αμυντικούς. Πάντως, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων παραλίγο να κάνουν τη ζημιά και θα την έκαναν, αν ο Φυλακούρης δεν «καθάριζε» με διπλή προσπάθεια, σχεδόν πάνω στη γραμμή, το σουτ του Σαλαμαστράκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πατσιόπουλος (Δουλγέρης, Λυριστής).
Οι συνθέσεις:
Απόλλων Καλυθιών
Κουφάλης, Διακουράκης, Θεοδοσίου, Φλεβάρης, Σαββούλης (59’ Κίτσος), Γεωργιάδης, Παγκράτης (49’ Φωτεινής), Χατζηκοσμάς, Καντιμοίρης (70’ Φυλακούρης), Ιντρίζι (49’ Μουχαρέμι), Μπαϊρακτάρης
Κατταβιά
Παπαβεργής, Κιλασίν Κ. , Αυγέρης, Δράμη (79’ Κουλιμπαλί), Κιλασίν Χ., Παραστατίδης, Κούτσι (70’ Ζαγκότσης), Λόης, Νασόπουλος, Πάπα