“Βόλτα” στο Λουτράκι με Δελαπόρτα ο Ιάλυσος

Έχοντας σε τρελά κέφια για ακόμη ένα παιχνίδι τον Γιώργο Δελαπόρτα που πέτυχε δύο τέρματα και “ταλαιπώρησε” αρκετά την αντίπαλη άμυνα, ο Ιάλυσος πέρασε νικηφόρα με 0-2 από την έδρα του ΑΟ Λουτρακίου και διατηρεί τις όποιες ελπίδες του για την κορυφή.

Το σκορ άνοιξε στο 28′ ο έμπειρος μέσος των “τοξοβόλων” και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα.

Η υπεροχή της ομάδας του Σάκη Τερζή ήταν εμφανής καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου (71′) ο Μαντζάνο με κεφαλιά έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του νησιού μας.

Λίγο αργότερα (74′) ο Δελαπόρτας πέτυχε το ομορφότερο τέρμα της αναμέτρησης μ’ ένα ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή για το 0-3 και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 79′ ο Γούλας.

Διαιτησία: Ντάουλας, Βαλκάνος, Πλάκας (Δυτικής Αττικής)

Συνθέσεις:

Λουτράκι: Διασσινός, Τσώκος, Τσάκα, Τζορμπατζόπουλος (46’ Παππάς), Πετρίδης (46’ Στασινόπουλος Ε.), Σιώκος, Γούλας, Γεωργίου, Ζερβός (66’ Βοϊδήλας), Πέριτς (71’ Γεωργούλιας)

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Σταυλάς, Παφιάκης (84’ Αρέτογλου), Σταυλάς, Τσούπρος, Σταθάκης, Ρεκλείτης, Φαβάλι (70’ Μαντικός), Σπάρταλης (48’ Αζεμάϊ), Δελαπόρτας, Κόλλα (89’ Καραμανώλης), Μαντζάνο