Την… πάτησε στον Κορυδαλλό

Παρότι παρουσίασε καλή εικόνα σε μεγάλη διάρκεια του ματς, η Ρόδος ηττήθηκε με 1-0 από την Προοδευτική στο γήπεδο Κορυδαλλού για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος).

Τα “ελάφια” πατούσαν πολύ καλά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και όχι μόνο κρατούσαν μακριά από την εστία τους τους “βυσσινί”, αλλά και απείλησαν για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 20′ το σουτ του Κουρούπη αποκρούστηκε ασταθώς από τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά στην επαναφορά ο Μπούτερ δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και δέκα λεπτά αργότερα (30′) οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους καλή στιγμή πήραν το προβάδισμα.

Αρχικά ο Παπανικόλας έκανε το γύρισμα από πλάγια, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά η “πράσινη” άμυνα πιάστηκε στον… ύπνο από τον Κανελλόπουλο που έγραψε το 1-0 από κοντά.

Πριν το ημίχρονο οι παίκτες του Τίμου Καβακά αναζήτησαν το τέρμα, αλλά τα καλά σουτ του Πινδώνη και του Αυγενικού στο 33′ και το 38′ αντίστοιχα δεν βρήκαν τον στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η “Προο” παρουσιάστηκε πιο προσεκτική αμυντικά και προσπάθησε να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα.

Η Ρόδος δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους προς την περιοχή του Μπαντίκου και “σπατάλησε” την σημαντικότερη στιγμή της στο 83′ με το σουτ του Λέκκα όπου η μπάλα κόντραρε πάνω στον Παπανικόλα και “έγλυψε” το αριστερό δοκάρι.

Διαιτησία: Περράκης (Αθηνών), Καρμίρης (Λέσβου), Πασπάτης (Σάμου)

Συνθέσεις:

Προοδευτική: Μπαντίκος, Ξυγγάκης, Ζήζηλας, Παπανικόλας, Βλάχος (82′ Ζιβάνοβιτς), Μπέλερης, Κανελλόπουλος (87′ Παναγιωτόπουλος), Ντάλλας, Δελαβέρης, Φαμπίνιο (68′ Χρήστου), Μαρής

Ρόδος: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι (67′ Τάχος), Κουρούπης, Μκρτσιάν, Αποστόλου (89′ Βολονάκης), Πότσι, (46′ Μυλωνάς) Πινδώνης, Αυγενικού, Μπούτερ, Νάκκας (31′ λ. τρ. Λέκκας), Άλμπι