Ιδανικό φινάλε σε… μισό ματς για τον Ιάλυσο

Μόλις ένα ημίχρονο αγωνίστηκαν Ιάλυσος και Πέλοπας Κιάτου στο Οικονομίδειο Στάδιο για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος), με τους γηπεδούχους να επικρατούν εύκολα με 4-0 κόντρα σε μία ομάδα που ξεκίνησε με εννέα παίκτες και συνέχεια με οκτώ!

Η ομάδα του Κιάτου ήρθε με εννέα ποδοσφαιριστές στο νησί μας και το νεανικό σύνολο του Ιάλυσου έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο.

Αφού ο Αρέτογλου “προειδοποίησε” στο 12′ με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, οι “τοξοβόλοι” έκαναν το 1-0 μετά από πλασέ του Καραμανώλη στο 17′ και οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 20′ με το δυνατό σουτ του Μαντικού. Ασίστ και στα δύο γκολ από τον Μπεγκλετζή.

Το 3-0 έγινε από τον Σπάρταλη στο 34′ και οι παίκτες του Πέλοπα έγιναν… οκτώ, αφού ο Αγνωστόπουλος δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς.

Ο Σπάρταλης στο 44′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σημείωσε το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Πέλοπας δεν “κατέβηκε” να αγωνιστεί για το δεύτερο ημίχρονο.

Διαιτησία: Παρχαρίδης (Δράμας), Καφρίτσας (Αθηνών), Κολιάκος (Αθηνών)

Συνθέσεις:

Ιάλυσος: Xειμωνέττος (24′ Γκουγκουντρής), Τσούπρος (24′ Καραμανώλης Μ.), Σταθάκης (26′ Σπάρταλης), Μαντικός, Καραμανώλης Σ., Αρέτογλου, Αζεμάι, Φαβάλι, Μπεγκλετζής (26′ Παφιάκης), Μαντζάνο, Κόλα

Πέλοπας: Λάκοφ, Τουμπανάκης, Μπούκης, Βιζάι, Πράττος, Θοδωρόπουλος, Παπουτσής, Αναγνωστόπουλος, Παλογιαννίδης