Η εμπειρία μέτρησε στους Αγίους Αποστόλους

Τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορία ζευγάρωσε ο Κλεόβουλος, ο οποίος παίζοντας μεστά και μυαλωμένα, επιβλήθηκε το Ορφέα με 2-0 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.
Καταλυτικό ρόλο στις ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στο ματς έπαιξε το γκολ του Κολιοκώστα με πλασέ μόλις στο 3 ’ (ήταν αποτέλεσμα του συνδυασμού των Μαριεττάκη-Ευαγγελίδη), καθώς άγχωσε τους γηπεδούχους και του ανάγκασε να καταναλώσουν πολλές δυνάμεις για να φτάσουν στην ισοφάριση. Η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή δεν ήταν κακή, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως της έλλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν περίσσευμα δυνάμεων και ψυχραιμίας, δεν έδωσαν δικαιώματα και τελείωσαν το ματς στο 62’ με πλασέ του Γιατσιάτσου, μετά από φάουλ του Κολιοκώστα και τις κόντρες που ακολούθησαν στα σώματα των αμυντικών.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κάζας (Λάζος, Ζαχαριάδης).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ορφέας
Καστανάκης, Αντωνιάδης, Τσακίρης, Τσικούρης (87’ Μαχραμάς), Μουράτι, Τζοβαλίν, Μαγιόγλου,Αυγουστάκης (76’ Στόϊος), Καπέσιος (65’ Φλάγκος), Στεργιόπουλος (90’ Κουτσούκος), Γεωργαλής.
Κλεόβουλος
Μήλιος, Γιαννιού (73’ Χαμιτάϊ), Κουκουτσέλας, Τσελεπίδης, Γιατσιάτσος, Μαριεττακης, Ευαγγελίδης (85’ Χατζηνικόλας), Μπαϊρακτάρης (52’Αθανασίου), Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας (67’ Τσιάτσος), Ταγκάεφ.