Έσπασε το ρόδι ο ΑΕΡΑ, 1-0 τον Ορφέα

Ο Μασάδο επέστρεψε, η επίθεση του ΑΕΡΑ απέκτησε σημείο αναφοράς και η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα είναι γεγονός . Οι «ερυθρόλευκοι» του Κώστα Παπαδόπουλου επιβλήθηκαν του Ορφέα με το φτωχό, πλην τίμιο 1-0, χάρης το γκολ του Καντή στο 45’, ο οποίος σκόραρε με δυνατό σουτ έπειτα από προσπάθεια του Μπεκλετσή που απέκρουσε ο Καστανάκης.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα, όμως το άγχος της ισοφάρισης τους συνόδευσε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, καθώς στο 55’ αναγκάστηκαν να συνεχίσουν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Φιάμπολη με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητική ενέργεια εις βάρος αντιπάλου.
Ο Ορφέας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και θα μπορούσε να φύγει από τ’ Αφάντου με τον βαθμό της ισοπαλίας, αν στο 75’ ο Στεργιόπουλος ήταν πιο τυχερός στο σουτ που επιχείρησε και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγιαννίδης (Χατζημανώλης, Τσέτσος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ
Τζήμας, Καντής, Γιαννακάκης, Τάχος, Πιτσουρδάκης, Μπάρτζος (77΄Κωσταντινίδης), Γαϊτάνος (85΄Ζαχαρης), Στεφανής (87΄Καλογήρου), Φιάμπολης, Μασάδο (80΄Γιορδαμνής), Μπεγκλετζής
Ορφέας
Καστανάκης, Αντωνιάδης, Τσακίρης, Τσικούρης, Ντουρμισλάρι , Τζοβαλίν (73΄Καπέσιος), Φλάγκος (46΄Κόκα), Μαγιόγλου, Αυγουστάκης (46΄Μουράτι), Στεργιόπουλος, Γεωργαλής (25΄Μπαδιεριτάκης)