Η ουσία μετράει και την είχε ο Άρης στο Παραδείσι

Η κλάση και η οξυδέρκεια των Δήμου Παπαοικονόμου και Ανδρέα Χατζηλιόντα, όπως και η εμπειρία του Παναγιώτη Πομπού, «έσπρωξαν» τον Άρη στο 2-0, με το οποίο πέρασε από την έδρα του Κλεάνθη πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Ο πρώτος ήταν που εκτέλεσε με το «γλυκό» αριστερό του πόδι το φάουλ, με το οποίο ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά στο 19’, ενώ ο δεύτερος ήταν ο… δράστης του 0-2, με ξαφνικό θαυμάσιο σουτ στο 37’ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Οι παραπάνω φάσεις ήταν και ό, τι καλύτερο είχε να δώσει στον κόσμο το σημερινό ποιοτικά κακό παιχνίδι, στο οποίο είχαν τον πρώτο λόγο η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες.
Ο Κλεάνθης ξεκίνησε καλύτερα και πιο επιθετικά, όμως μέχρι τη στιγμή του πρώτου γκολ, μετά το οποίο ανέλαβε τον έλεγχο του ρυθμού ο Άρης, ήταν φλύαρος, όπως φλύαρος και νευρικός παρέμεινε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι. Η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν ανησύχησε ιδιαίτερα και το τελικό 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος, αφού ούτε ο Άρης ήταν όσο προσεκτικός χρειαζόταν για να βρει την καλή αντεπίθεση που έψαχνε για να αποφύγει το άγχος των τελευταίων λεπτών, στην περίπτωση που ο Κλεάνθης κατάφερνε να σκοράρει.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος (Κάζας, Κωτσόπουλος).
Οι συνθέσεις:
Κλεάνθης
Σαμολαδάς, Χαριτάκης, Σαρίκος (85’ Αρίφη), Ατσίδης, Βουτσινάς, Μπερετούλης, Παπακωνσταντίνου (75’ Σαΐτης), Χατζηκυριάκος, Σιέχ, Ευγενικός, Κρομμύδας (26’ λ.τ. Μπαούρης, 68’ λ.τ. Πελέκης)
Άρης
Καραγιάννης, Δημουλάς, Δανάς, Καλοπήτας, Πομπού, Κοντόγιαννος, Κρεκούκιας (52’ λ.τ. Σακελλάρης), Παπαοικονόμου (76’ Δουκίσσης), Μάλλιος (87’ Θοδωρή), Χατζηλιόντας (92’ Δημητριάδης), Γκίκας