Με φόρα στο ντέρμπι ο Απόλλωνας, 0-3 την Κατταβιά

«Φουριόζος» συνεχίζει στο πρωτάθλημα ο Απόλλων Καλυθιών, ο οποίος πέρασε με ένα άνετο 3-0 από την έδρα της Κατταβιάς, συμπλήρωσε τρεις νίκες και έφτιαξε ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τη Ρόδο.
Η ομάδα του Κώστα Καμπούρη ήταν ξεκάθαρα ανώτερη, έψαξε από το ξεκίνημα το γκολ και το βρήκε στο 22’, χάρη στο δυνατό σουτ του Γεωργιάδη έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Στο 60’ ο σκόρερ έγινε δημιουργός, «ταΐζοντας» τον Πέπα που έκανε με πλασέ το 0-2, ενώ το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 83’, με ωραίο σουτ του Μαθιού.
Η Κατταβιά προσπάθησε να ακολουθήσει τον ρυθμό, όμως το πλάνο της να περιμένει και να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις χάλασε νωρίς και από τη στιγμή που προηγήθηκε, ο Απόλλων Καλυθιών ήταν αρκετά έξυπνος για να μη δώσει δικαιώματα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπάρταλης (Μαυρουδής, Μπέκας).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κατταβιά
Παπαβεργής, Δράμης, Κιλασίν Κ., Παραστατίδης, (46΄Κονόμι), Κιλασίν Χ., Φιλιππάκος (46΄Ντούπης), Κούτσι, Λόης, Νασόπουλος, Καλημέρης (90΄Πετρίδης), Σαλαμαστράκης
Απόλλων Καλυθιών
Ροδίτης, Διακουράκης (79΄Νικολός), Χαλκιαδάκης, Σαββούλης, Θεοδοσίου, Φλεβάρης, Μπαϊρακτάρης (67΄Κυρίτσης), Γεωργιάδης (81΄Ιντρίζι), Πέπα, Μαθιός, Κολοκοτρώνης (59΄Χατζηβαλσάμης)