Δίκαιη νίκη για Ηρακλή, άδικη ήττα για Διαγόρα Βατίου

Ένα καλό παιχνίδι γεμάτο σασπένς χάρηκαν όσοι φίλαθλοι πήγαν στο Βάτι, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του τοπικού Διαγόρα με τον Ηρακλή Μαριτσών, που επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 2-1.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, άρχισαν να παράγουν ευκαιρίες και… γκολ από το 38’ μέχρι το 40’.
Το 0-1 έγινε με «γονατιά» του Παπαδημήτρη, ο οποίος αξιοποίησε από κοντά τη σέντρα του Παφιάκη και το 0-2 με ωραίο σουτ του Γεωργαλλή έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άρχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό και να τολμούν, στο 49’ μείωσαν στο 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πλαγγέντη (το κέρδισε ο Πουλάι, όταν ανατράπηκε από τον Φελεσάκη) και μετά το 70’ πίεσαν ασφυκτικά, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, με μεγαλύτερη αυτή του Ζερβού στο 83’, όταν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουμέντου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ηρακλής άγγιξε σε αντεπίθεση ένα τρίτο γκολ, όμως όπως νωρίτερα ο Ζερβός, άτυχος ήταν και ο Λερογιάννης, καθώς το σουτ του από το ύψος της περιοχής αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι του Δαρεζέντα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννουκάς (Λάζος, Σαρρής).
Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Διαγόρας Βατίου
Δαρζέντας, Έλληνας, Αδάμος (71’ Παπουρδάνος), Ζερβός Β., Κωστάκης, Παναγιωτόπουλος (80’ Εξουζίδης), Ποζατζίδης (84’ Θεοδώρου), Λαζίδης (67’ Ζερβός Ε.), Κατσαρής, Πουλάι, Πλαγγέντης.
Ηρακλής
Κουμέντος, Παφιάκης (90’ Λολάκης), Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παγκράτης, Σπάρταλης (52’ Τσαλώλης), Σκόρπος (84’ Αναγνώστου), Γεωργαλλής, Φελεσάκης, Ανδρεόπουλος (56’ Λερογιάννης), Παπακωνσταντής.